Super League 2: Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε απόψε η κλήρωση της Super League 2, της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Η φετινή διοργάνωση δε θα έχει ομίλους και θα λάβουν μέρος 16 ομάδες,  δηλαδή όλοι θα παίξουν εναντίον όλων. Δύο από τις ομάδες θα κερδίσουν απευθείας την άνοδο στη Super League ενώ τέσσερις θα υποβιβαστούν στο τέλος της χρονιάς.

Κλειδάριθμοι δόθηκαν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ B’, Μαρκό και Ζάκυνθο λόγω κοινής έδρας, καθώς και σε Αστέρα Β’, ΠΑΣ Πύργο και Αναγέννηση Καρδίτσας για λόγους οργάνωσης του προγράμματος.

Την πρώτη αγωνιστική το πρωτάθλημα ξεκινά με ΠΑΟΚ Β’ εναντίον Ολυμπιακού Β’, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Β’ ενώ η Νίκη Βόλου παίζει εκτός με την Kαλλιθέα.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική (6/9): Πανιώνιος-Aστέρας Τρ. Β’, Μαρκό-Πανσερραϊκός, Ελλάς Σύρου-Απόλλων Καλαμαριάς, Καλλιθέα-Νίκη Βόλου, ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ B’ -Ολυμπιακός Β’, Νέστος Χρυσούπολης-Ζάκυνθος, Πανθρακικός-Πύργος.