Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο, με φόντο την κατάκτηση του Super Cup, σε ένα παιχνίδι που αρχίζει στις 8.
Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των φιναλίστ, με τον Μάρκο Νίκολιτς να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη καθώς επέλεξε για τερματοφύλακα τον άπειρο Μπαλαμώτη, προκειμένου να συμπληρώσει μαζί με τον Καλοσκάμη τις δύο θέσεις παικτών κάτω των 19 στην ενδεκάδα, όπως είναι ο κανονισμός.
Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιος στην άμυνα, με τον νεαρό Αλεξίου να μένει στον πάγκο.
Κάιρινεν και Μαρίν βρίσκονται στον άξονα ενώ ο Καλοσκάμης παίρνει θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή μαζί με τον Κοϊτά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τους Βάργκα και Γιόβιτς.
Στον πάγκο της Ένωσης βρίσκονται οι: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Αλεξίου, Γκατσίνοβιτς, Ζούμπκοφ, Μάγερ, Μάνταλος, Βίντα, Βιτάλις, Πενράις, Χριστακόπουλος, Ζίνι
Χωρίς κλασικό “9άρι” ο ΟΦΗ
Ο Χρήστος Κόντης επέλεξε σχήμα, χωρίς καθαρό 9άρι στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ισέκα.
Ο Χριστογεώργος βρίσκεται μπροστά από την εστία, με τους Πούγγουρα, Σιέλη και Κωστούλα να συνθέτουν την τριάδα της άμυνας και τους Αθανασίου, Αποστολάκη να κινούνται στα άκρα. Οι Καραχάλιος και Ανδρούτσος θα παίξουν στη μεσαία γραμμή, με τους Αϊτόρ, Φούντα, Νους να αγωνίζονται στην επιθετική τριάδα.
Στον πάγκο του ΟΦΗ οι: Λίλο, Κάτσικας, Κρίζμανιτς, Κανελλόπουλος, Ισέκα, Ντίκμαν, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Νικολάου, Θεοδοσουλάκης, Σιτμαλίδης, Καινουργιάκης.
