Ο Κερμενίδης σε φάση από το χθεσινό ματς του ΠΟΑ
Ο Κερμενίδης σε φάση από το χθεσινό ματς του ΠΟΑ

Στράφι πήγε για τον ΠΟΑ η νίκη της πρεμιέρας καθώς οι «πράσινοι» δεν έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης. Στην πρώτη τους εντός έδρας αναμέτρηση γνώρισαν την ήττα με 2-1 καθώς καθυστέρησαν να μπουν στο ματς ενώ υπάρχουν και φωνές για την διαιτησία του κ. Ταμπουρατζή κυρίως για την φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Άρη Πετρούπολης. Ο ΠΟΑ μπήκε νωθρά και ο αντίπαλος του το εκμεταλλεύτηκε  χάνοντας ευκαιρίες με τους Τσιλιγκίρη (15’, 19’) και Πάλτογλου (17’), ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φανούν επικίνδυνοι.

Ο ΠΟΑ στάθηκε τυχερός που πήγε στα αποδυτήρια με το 0-0 αλλά λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (51’) έγινε το 0-1 όταν μετά από σέντρα του  Τόλιου ο Τσιλιγκίρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα (57’) σε μια φάση που ξεκίνησε από φάουλ υπέρ του ΠΟΑ που δεν καταλογίστηκε ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε  πέναλτι στο 57’ από μαρκάρισμα του Ικεότσα στον Κρητικό, με τον τελευταίο να εκτελεί από τα 11 βήματα για το 0-2.

Αυτό το γκολ ξύπνησε τον ΠΟΑ που μείωσε σχετικά γρήγορα στο 61’ με τον Σφυρογιαννάκη και στη συνέχεια  εγκαταστάθηκε στην περιοχή του αντιπάλου του με στόχο την ισοφάριση.

Οι Ατσαλενιώτες δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες  Στο 65’ με τον  Μέμμο, στο 68΄με τον Λουμπάκη και στο 84’ με τον Καϊμακαμούδη αλλά άλλο γκολ δεν βρήκαν και στο τέλος έφυγαν με την πίκρα της πρώτης ήττας.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τον Ταμπουρατζή(Λασιθίου)

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Ζέλιος (60’ Ψαράς), Λουμπάκης, Μέμμος, Πέριτς (60’ Σφυρογιαννάκης), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (80’ Μπέης), Νύκταρης, Χαρίτος, Κασσωτάκης (66’ Νάτου), Ικεότσα.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σικαλιάς, Τόλιος (82’ Γούλας), Κορώνης (64’ Μενάι), Κρητικός, Γκοτόβος, Τσιτσάρης, Πάλτογλου, Ρέτσος Χρ., Βλαχομήτρος (87’ Ρέτσος Κ.), Τσιλιγκίρης, Κρητικός.