H oμάδα Κορασίδων του Ηροδότου που συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ

  ΣΤΗ ΧΑΝΘ Ο ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ  – ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΕΑ  ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ  

Με στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο τους για να περάσουν στα τελικά, οι κορασίδες του Ηροδότου  μπαίνουν σήμερα στη “μάχη” της β’ φάσης του Πανελλήνιου μπάσκετ.

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και είμαστε πλήρεις και υγιείς για την Αθήνα. Προσπαθήσαμε μέσα απο την σκληρή δουλειά να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος της μεγάλης αποχής απο την αθλητική δραστηριότητα εντός γηπέδου και έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας. Στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου που οδηγεί στο final 6.

Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες, τις προπονήτριες/προπονητές καθώς και στους παράγοντες των ομάδων που θα λάβουν μερος στην διοργάνωση πανω απ’ όλα υγεία και να έχουμε ένα όμορφο τουρνουά” μας δήλωσε η προπονήτρια του Ηροδότου Δάφνη Σταυρακάκη που θα στηριχθεί στις εξής αθλήτριες: Ορφανού Γιασεμή, Πετράκη Εβελίνα, Γιαπεντζάκη Μαριλένα, Στεφανάκη Ιωάννα, Διβινή Πελαγία, Δημητρουλάκη Ελένη, Στεφανάκη Ελένη, Γεωργιάδη Εμμανουέλα, Περισυνάκη Ευτυχία, Μανουσάκη Χρύσα, Σηφάκη Τόνια, Πιπεράκη Κωνσταντίνα.

Όπως γράψαμε και χθες στο κλειστό του Μετς ο Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ομάδες Αιγέα Πλωμ. (σημερα 15/7 στις 5μ.μ.) Αθλέων (17/7, 3μ.μ.) Βούρειο Χ. (18/7, 2.30μ.μ.) και Ιπποκράτη Κ. (19/7, 9.30π.μ.).

Από τον Ανδρογέα στον Εργοτέλη

  • Ιωάννα Πακέ, Στράτος Αντιφυλιώτης και Νίκος Δουλγεράκης μεταπήδησαν από την ομάδα του Ανδρογέα στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη.

Η Ιωάννα Πακέ παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους και θα επιστρέψει μόλις λειτουργήσει το τμήμα Νεανίδων του Ανδρογέα, ο Στράτος Αντιφυλιώτης θα αγωνισθεί στο εφηβικό και ο Νίκος Δουλγεράκης στο τμήμα Παίδων του Εργοτέλη.

Στη ΧΑΝΘ

Σε υψηλότερο επίπεδο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Άγγελος Ρουκουνάκης, έπειτα από την ολοκλήρωση της παρουσίας του στην Πεδιάδα ΑΟΧ.  Ο νεαρός αθλητής, που συμμετείχε στις ομάδες παίδων, εφήβων και ανδρών της ηρακλειώτικης ομάδας μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνίζεται στην ιστορική ΧΑΝΘ.

Παίρνει παίκτες ο ΑΟΚ Χανιά

Ο ΑΟΚ Χανίων βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική και σε αυτή τη νέα πρόκληση θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα  με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας αλλά και με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γι’ αυτό το λόγο ήρθε σε συμφωνία με τους Διογένη Γοργόνη (1.92-22 ετών), Γιώργο Μανάκα (2.04-23 ετώΝ) και Γιάννη Παναρετάκη (2.04-23 ετών), οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να λλάξουν επίπεδο τους Χανιώτες. Στο μεταξύ ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα οι Μανώλης Αδοντάκης, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Ζανιδάκης και Παναγιώτης Κιγμέτογλου.