Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Μπόρχα Γκονζάλες

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Μπόρχα Γκονζάλες για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός έφτασε με καθυστέρηση περίπου δυο ωρών μέσω Μονάχου και αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει την Δευτέρα συμβόλαιο πιθανότατα για δυο χρόνια με την κρητική ομάδα για να καλύψει το κενό του Λάρσον.

«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Γκονζάλες, προσθέτοντας ότι θέλει να εξελιχθεί ατομικά και να διεκδικήσει ακόμα και ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» με τη νέα του ομάδα.“ Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ και γιατί όχι, ν’ αγωνιστώ και σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι”.

Τέλος, αποκάλυψε πως πήρε τις καλύτερες συστάσεις από συμπατριώτες του που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας: “Έχω μιλήσει με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και μου είπαν ότι πρέπει να έρθω εδώ για να απολαύσω την χώρα και αυτό το πρωτάθλημα”.

Τον Ισπανό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο τιμ μάνατζερ  Σάββας Τσαμπούρης και το μέλος του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μένια Σιδεράκη