Ο Γκλέιζερ που αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ
Ο Γκλέιζερ που αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 26χρονου αμυντικού μέσου της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, Νταν Γκλέιζερ.

Ο εν ενεργεία  διεθνής Ισραηλινός  μέσος μάλιστα σύμφωνα με τους συμπατριώτες του βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο(αν και από τον ΟΦΗ δεν επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφορία), για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής που αν κλείσει θα είναι από τις κορυφαίες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η κρητική ομάδα.

Ο Γκλέιζερ γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών του Ισραήλ και  ξεκίνησε από τα 8 του χρόνια το 2004 στην Μακάμπι Τελ -Αβιβ και  μετά από 19 χρόνια συνεχούς προσφοράς (εκτός από την διετία 2016-18, όπου δόθηκε δανεικός σε Μπεϊτάρ Τελ-Αβίβ και Μακάμπι Νετάνια) στην ομάδα του λαού, πήρε την ελευθέρας στα χέρια του με την μόνη προϋπόθεση να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Γκλέιζερ ήταν βασικός και αρχηγός μέχρι πέρυσι στην ομάδα του μέχρι την άφιξη του Ρόμπι Κιν στον πάγκο που δεν τον είχε στα πλάνα του με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη και να οδηγήσουν στην αποχώρηση του από την ομάδα του ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του για οποίο η Μακάμπι είχε και οψιον για ένα ακόμα χρόνο.