Η γιαγιά Αγγέλα δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS
Η γιαγιά Αγγέλα δίπλα

Τι δουλειά μπορεί να έχει η γιαγιά Αγγέλα που έχει γίνει διάσημη από το σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και τα παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS Ηρακλείου; Όλοι τους, και μαζί τους 6.000 αθλητές και θεατές κάθε ηλικίας, συναντήθηκαν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, τον ημιμαραθώνιο στο Αρκαλοχώρι.

Στη φετινή διοργάνωση και συγκεκριμένα στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων έλαβαν μέρος πολλά παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου, τα οποία γνώρισαν και συνομίλησαν με την περίφημη γιαγιά Αγγέλα από το τηλεοπτικό σποτ της διοργάνωσης. Το παρών στη διοργάνωση έδωσε και ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος επίσης έπαιζε στο σποτ και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.

Οι διοργανωτές είχαν παραχωρήσει στα Παιδικά Χωριά SOS περίπτερο στην είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, όπου εκπρόσωποι ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις δράσεις και το έργο της οργάνωσης.

Ο πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS   Αντώνης Αλακιώτης, που έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο μαζί με τα παιδιά, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και επισήμανε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στο Αρκαλοχώρι και τρέξαμε στον Ημιμαραθώνιο. Είναι μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, με άψογη διοργάνωση και πολλά συμβολικά μηνύματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για τη στήριξη στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για το γεγονός ότι βρίσκονται πάντα κοντά στο παιδί και τον άνθρωπο».