Στις 29/7 το πρώτο ραντεβού στον Γιούχτα

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου είναι το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στον Γιούχτα. Τότε ξεκινάει η προετοιμασία για την ομάδα των Αρχανών υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Μανόλη Σουτζή με φόντο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, παρότι το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι συζητήσεις  για την  πιθανότητα  της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Γιούχτας όπως είναι γνωστό είναι από τις ομάδες που παρότι υποβιβάστηκε από την κατηγορία κατέθεσε πλήρη φάκελο και πήρε πρόσφατα την αδειοδότηση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ. Την ίδια ώρα και μετά τις πληροφορίες που θέλουν το πρωτάθλημα να διεξάγεται και πάλι σε δυο ομίλους και όχι σε ένα είναι αρκετές οι ομάδες που ενδεχομένως δεν θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή. Όλα αυτά, είναι σε πρώιμο στάδιο, με τον Γιούχτα πάντως να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή εφόσον προκύψει θέμα να ανταποκριθεί στην πρό(σ)κληση. Για την ώρα πάντως ο προγραμματισμός αφορά την Γ΄ Εθνική και πάνω εκεί στηρίζεται το πλάνο του νέου προπονητή σε συνεργασία με την διοίκηση.

Ο Μανόλης Σουτζής είναι υποχρεωμένος μετά τις εννιά αποχωρήσεις να ενισχύσει το ρόστερ και στόχος είναι περίπου μια…ενδεκάδα μεταγραφών σε όλες τις θέσεις. Ο Γιούχτας κοιτάζει κυρίως εντός Κρήτης θεωρείται όμως δεδομένο ότι θα γίνουν και 2-3 κινήσεις εκτός νησιού με στόχο να έχει ο Γιούχτας μια πρωταγωνιστική πορεία.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα των Αρχανών είναι ο Μανώλης Φουκαράκης. Ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία με τη φανέλα του ΑΟΑΝ, με πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Γιούχτα, οπού είχε αγωνιστεί και πάλι τη σεζόν 2016-17.

Τα τελευταία δυο χρόνια έχει αγωνιστεί σε 64 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 17 γκολ, συμβάλλοντας στην πορεία του ΑΟΑΝ.