Εργοτέλης και ΟΦΙ θα συναντηθούν ξανά σήμερα στην Ιεράπετρα
Εργοτέλης και ΟΦΙ θα συναντηθούν ξανά σήμερα στην Ιεράπετρα

Έτοιμος για ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι είναι ο Εργοτέλης που θα μεταβεί σήμερα στην Ιεράπετρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΦΙ (5.30μμ).

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα κοντραριστούν ξανά με την ομάδα της Ιεράπετρας αυτή τη φορά εκτός έδρας, σε ένα ακόμα καλό τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες περίπου, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον Εργοτέλη να επικρατεί με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Βουτσά.

Το τεχνικό επιτελείο του Εργοτέλη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής προπόνησης, φρόντισε να ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που στόχο είχε την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών ενόψει του σημερινού φιλικού.

Τέλος, οι άνθρωποι του Εργοτέλη περιμένουν από μέρα σε μέρα την άφιξη των τεσσάρων Αιγυπτίων που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τη Γουάντι Ντέγκλα. Μια άφιξη που έχει καθυστερήσει αρκετά λόγω προβλήματος στην έκδοση βίζας.