Μετά και την ολοκλήρωση του 2ου Regional Juniors μπιτς βόλεϊ στα Χανιά, οι 12 ομάδες που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα 2 τουρνουά, θα αγωνιστούν στο Τελικό Ταμπλό για την ανάδειξη των Πρωταθλητριών ομάδων Ανδρών και Γυναικών της Κατηγορίας.
Το τελικό τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις των Αγ. Αποστόλων Χανίων με συνδιοργανωτή τον Chania Beach Volley.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν βάση της βαθμολογίας τους στα 2 προκριματικά τουρνουά που προηγήθηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά:
Γυναικών U-17
Νοικοκυράκη Πελ./Μπινυχάκη Ε. (240)
Σιγανού/Φθενού (160)
Κουκουτσάκη/Στεργιοπούλου (160)
Παπαδάκη Ειρ./Κρουτι Αλ. (140)
Σταυγιανουδάκη Λ./Σταυγιανουδάκη Β. (140)
Τσεσμελή Ελ./Καλυβιανάκη Μ. (120)
Μακρογαμβράκη/Μπαλάφα (100)
Αστρινάκη/Μυλωνά (90)
Μπόγρη Στ./Κιτα Ευ. (80)
Σπανάκη/Μεσσαριτάκη (80)
Κορνελλάκη/Φουκαράκη (60)
Χαρισσάκη Ι./ Χαρισσάκη Αγ. (50) wild card
Ιορδάνογλου/Στρατουδάκη (reserve team)
Ανδρών u-17
Παχιαδάκης/Αντωνακάκης (200)
Δουλγεράκης/Μαναΐ (160)
Χρυσός Αθ./Νικητάκη Οδ. (120)
Παντριώρας Π./Παντιώρας Μ. (80)
Παπανίκος/Σωπασουδάκης (60)
Βλαχάκης Ν./Τερζάκης Π. (40)
Αρβανιτίδης Α./Πασιούρας Κ. (40)
Καραθανάσης Δ./Μαρκάκης Μ. (40)
Πρώιμος Γ./Μαυριγιαννάκης Π. (20)
Οι Νικητές του Regional Juniors U-17 – U-19
Στο 2ο προκριματικό τουρνουά, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των Αγ. Αποστόλων Χανίων, μετά από συναρπαστικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες,
Την 1η θέση στην κατηγορία Women U-17 κατέκτησαν οι Νοικοκυράκη Πελ./Μπινυχάκη Ε., κερδίζοντας στον Τελικό Αγώνα τις Κουκουτσάκη Αλ./Στεργιοπούλου Χ. με σετ 2-1 (21-19/ 19-21/ 15-10) που πήραν τη 2η θέση.
Την 1η θέση στην κατηγορία Men U-17 κατέκτησαν οι Παχιαδάκης Στ./ Αντωνακάκης Αλ., κερδίζοντας στον Τελικό Αγώνα τους Δουλγεράκης/Μαναΐ με σετ 2-0 (21-15/ 21-14).
Στην Κατηγορία Women U-19 την 1η θέση κατέκτησαν οι Παπαδάκη Ι./Βιδάκη Μαρ. που κέρδισαν στον Τελικό Αγώνα τις Νικητάκη Α./Νεκταρίου Σ., με σετ 2-0 (21-12/ 21-15).
Στην Κατηγορία Men U-19, την 1η θέση κατέκτησαν οι Νοικοκυράκης/ Βογιατζόγλου, κερδίζοντας στον Τελικό Αγώνα τους Παχιαδάκης/ Αντωνακάκης, με σετ 2-0 (21-12/21-15).
Με Αντωνακάκη η προετοιμασία για το Ευρωβόλεϊ
Ξεκινά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Μεταξύ των μελών της αποστολής και η Ηρακλειώτισσα βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού (και πρωταθλήτρια Ελλάδος), Γεωργίνα Αντωνακάκη.
