Συνεχίζουν στη Μινωική Σταυρουλάκης και Μπάλλας

Για ένα ακόμα χρόνο θα συνεχίσουν στη Μινωική ο Στέφανος Σταυρουλάκης και ο Παντελής Μπάλλας. Ο 21χρονος επιθετικός  Στέφανος Σταυρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τις ακαδημίες της, πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, βρίσκοντας 4 φορές δίχτυα.

Σε ότι αφορά τον Μπάλλα, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην ομάδα από τις ακαδημίες και είναι 18 ετών επιθετικός, πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν.

*Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Σφακιανάκη στον πάγκο, ο Αστέρας Μυρτιάς προχώρησε στις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα στην ομάδα παραμένουν και τη νέα χρονιά στη Β’ ΕΠΣΗ, Γιώργος Koτζιάς, Νίκος Κοτζιάς, Στέλιος Στειακάκης, Παντελής Σοκολάκης, Νίκος Κουκάκης , Δήμος Χαριτάκης, Μιχάλης Κουκάκης και Κώστας Δασκαλάκης.

*Σήμερα  θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Μοιρών μετά την άκαρπη πρώτη γενική συνέλευση της Πέμπτης 16/05 αφού  η διοίκηση είχε ορίσει νέα ημερομηνία στις 22/05 ωστόσο ούτε στην δεύτερη προσπάθεια υπήρξε αποτέλεσμα.Έτσι, σήμερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη προσπάθεια για γενική συνέλευση, στο πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού.

*Ο Γιώργος  Φιολιτάκης  όπως αναμενόταν θα είναι ο  αντικαταστάτης του Ζαχαρία Νοικοκυράκη στον Αετό Ανωγείων. Ο νέος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B έχει εμπειρία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ Ηρακλείου με επιτυχημένες θητείες σε ομάδες όπως η Τύλισσος και η Αγία Βαρβάρα όπου ήταν προπονητής  τα τελευταία 5 χρόνια

*Παίκτης του ΠΑΝΟΜ θα είναι για  ένα ακόμη χρόνο θα είναι ο Γιάννης Κατσούλης.Ο έμπειρος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και θα παραμείνει κάτοικος Μαλίων.

*Πέντε αποχωρήσεις ανακοίνωσε η ομάδα της Τυλίσου, εν όψει της νέας χρονιάς στην Α2 ΕΠΣΗ.  Παρελθόν από το σωματείο αποτελούν οι Κοζορώνης Δ., Κοζορώνης Ν., Βρεττός, Πολυμερίδης και Καναβάκης.