ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΡΑΤΕ

Σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή 14 Απριλίου στι 11π.μ.-1.30μ.μ. στο Αϊκίντο Ηρακλείου. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Από την θεωρία, τα πέντε στάδια της αυτοάμυνας, την πρόληψη και αποκλιμάκωση της σύγκρουσης, μέχρι την πράξη και την εκμάθηση απλών και αποτελεσματικών τεχνικών αυτοάμυνας αυτό το σεμινάριο θα καλύψει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα σχετικά με την Αυτοάμυνα.

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιών, από 13 ετών και άνω, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης ή την προηγούμενη προπονητική εμπειρία. Εκπαιδευτής: Ο Νίκος Ιλαρίδης ασχολείται εντατικά με τις πολεμικές τέχνες για πάνω από 18 χρόνια. Διδάσκει Αυτοάμυνα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) από το 2013.

Είναι Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας στη σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. Κατέχει τους παρακάτω βαθμούς στις πολεμικές τέχνες: 4ο νταν Αϊκίντο, 3ο νταν Ιάιντο, 1ο νταν Ζίου Ζίτσου

Πρόγραμμα:

Κυριακή, 14 Απριλίου από τις 11:00-13:30(διάλειμμα δέκα λεπτά) Τοποθεσία: Aϊκίντο Ηρακλείου, Θεοδοσίου Ματθαιάκη 31, Κορώνη Μαγαρά, Ηράκλειο Κράτηση θέσης: 6972 414419 Εξοπλισμός: Άνετα ρούχα».