Σε Γάζι και Λίντο οι αγώνες το διήμερο 25-26 Μαΐου

Η ΕΠΣΗ με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, έχει αναλάβει φέτος τη διοργάνωση του 37ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Μάχη της Κρήτης» με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Κ16 των τεσσάρων Ενώσεων του νησιού.  Οι αγώνες θα λάβουν χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου, στα γήπεδα του Αλμυρού και του Λίντο.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε η φετινή διοργάνωση να είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος αναπληρωτή προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ και γραμματέα της Ένωσης, Χρήστου Χανιωτάκη. Γι’ αυτό το λόγο πριν από όλα τα παιχνίδια, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ενώ η Μικτή Ηρακλείου θα φέρει μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες της.

Επίσης κατά το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο (7μμ) στην ταβέρνα «Πετούσης», θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα εις μνήμην του Χρήστου Χανιωτάκη στα μέλη της οικογένειάς του. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Σάββατο 25/5 Ημιτελικοί

Χανιά-Ρέθυμνο, 4.30μμ (γηπ. Αλμυρού) Λασίθι-Ηράκλειο, 4.30μμ (γηπ. Λίντο)

Κυριακή 26/5

Μικρός τελικός, 10πμ (γηπ. Αλμυρού) Τελικός, 12.30μμ (γηπ. Αλμυρού) Όλοι οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 80 λεπτών και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι (δε θα υπάρχει παράταση).