Σε διοικητικό  αδιέξοδο ο Αλμυρός

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για χθες Γενική Συνέλευση του Αλμυρού για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Η χθεσινή εικόνα της Γ.Σ ήταν απογοητευτική  καθώς το ενδιαφέρον ήταν ελάχιστο και κατόπιν αυτού η διαδικασία αναβλήθηκε για την Τετάρτη 29 Μαίου  χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες.

Όσοι περίμεναν ότι χθες θα υπάρξει αποτέλεσμα διαψεύστηκαν  με την συμμετοχή να είναι πολύ μικρή και να μην φαίνεται προς το παρόν λύση για την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση Γαβαλά και των συνεργατών του.

Παρόντες στην χθεσινή Γενική Συνέλευση η οποία λόγω έλλειψης απαρτίας αναβλήθηκε ήταν οι απερχόμενοι, Θωμάς Γαβαλάς, Μανώλης Βίστης και Μανώλης Μαρνέλλος, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο φίλος της ομάδας Μανώλης Μπρούτζος Απλαδάς και ο πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Νίκος Πατραμάνης.

Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις για το μέλλον του Αλμυρού παρότι τις προηγούμενες μέρες έβγαινε μια σχετική αισιοδοξία. Οι εξελίξεις μετατίθενται πλέον  για αύριο Τετάρτη 29 Μαίου όπου έχει οριστεί η νέα Γενική Συνέλευση  και αν δεν υπάρξει και τότε ενδιαφέρον,  βάσει καταστατικού η διαδικασία πάει  για την Παρασκευή 31/05.