Τη δεύτερη “λευκή” ισοπαλία σε ισάριθμα ματς στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα έφερε ο ΟΦΗ, αυτή τη φορά με τον Ατρόμητο στο “Γεντί Κουλέ”.
Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με το συγκρότημα του Δέλλα να μη μπορεί ακόμα να σφραγίσει τη σωτηρία της στην κατηγορία.
Ο ΟΦΗ ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος. Ο Ριέρα κέρδισε στο 6′ την μονομαχία με τον Κεσχρίντα, έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά έδιωξε ο Μαρκετζιάνι σε κόρνερ. Στο 32′ οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. Ο Ισέκα βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, αλλά αστόχησε.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ισορρόπησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τον Βέργο, με τον Χριστογεώργο να του λέει “όχι” σε δύο περιπτώσεις.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και 3 δοκάρια στο ματς, ένα με τον Βαλένσια στο πρώτο μέρος και δύο με τους Βέργο, Ασεβέδο στο δεύτερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 2 ματς της κανονικής διάρκειας ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, έληξαν ισόπαλα.
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Αμπάντα (79’ Θεοδοσουλάκης), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο (62’ Λουίς Φελίπε), Τοράλ (61’ Μπάκιτς), Ριέρα (79’ Θοράρινσον), Μπάκου (66’ Αποστολάκης), Ισεκά.
Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89’ Έρλινγκμπαρκ), Γκονθάλεθ, Καμαρά, Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Βρακάς (72’ Ρομπάιγ) , Αντζιέλσκι (61’ Βούρος).
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ
ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-0
Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-1
Βόλος-Κηφισιά 4-1
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρ. 2-0
Βαθμολογία
7. Ατρόμητος 32
8. Αστέρας Τρ. 31
9. Πανσερραϊκός 30
10. ΟΦΗ 27
11. Βόλος 25
11. Παναιτωλικός 24
13. Κηφισιά 22
14. ΠΑΣ Γιάννινα 19
Επόμενη 3η αγωνιστική
Σάββατο 6 Απριλίου
Ατρόμητος-Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός-Βόλος
Αστέρας-Κηφισιά
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα
