Πολλές δοκιμές θα κάνει και σήμερα ο Νίκος Μπαδήμας
Πολλές δοκιμές θα κάνει και σήμερα ο Νίκος Μπαδήμας

Λίγο πριν ολοκληρώσει τρεις εβδομάδες προετοιμασίας,  ο Εργοτέλης συνεχίζει τις φιλικές δοκιμασίες και πηγαίνει  σήμερα στις φιλόξενες Αρχάνες για να λάβει μέρος στο «17ο Μαρκομιχελάκειο τουρνουά».

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι θεωρητικά το φαβορί για την κατάκτησή του τουρνουά, μια επιτυχία που θα μετριάσει τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον Αλμυρό.

Φυσικά τα αποτελέσματα στα φιλικά, ελάχιστη σημασία έχουν και ειδικά για τους προπονητές μηδαμινή. Ο Νίκος Μπαδήμας δεν αποτελεί εξαίρεση και το βασικό στοιχείο που θέλει να δει από την ομάδα του σήμερα, απέναντι στον ισχυρό Γιούχτα και την Αναγέννηση Ιεράπετρας, είναι μια σαφώς καλύτερη εικόνα, ειδικά στο κομμάτι της ανάπτυξης και της παραγωγής φάσεων.

Το βέβαιο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει και πάλι πολλούς από τους νεαρούς που ακολουθούν την προετοιμασία ενώ λογικά κόντρα στον Γιούχτα, θα παίξουν και αρκετοί βασικοί.

Ξεκινάει η Ακαδημία

Την ερχόμενη Δευτέρα (23/8) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας του Εργοτέλη στο «Μαρτινέγκο».

Οι προπονητές της Ακαδημίας θα υποδεχθούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μετά την ολοκλήρωση των θερινών τους διακοπών και ενόψει της έναρξης των προπονήσεων για τη νέα σεζόν. Παράλληλα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας.

Την πρώτη εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι και την Παρασκευή 27/8, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα γίνονται ως εξής: Για τα αγωνιστικά τμήματα στις 16:00, για τα προαγωνιστικά στις 17:00 και για τα αθλητικά τμήματα στις 18:00.

Την δεύτερη εβδομάδα, από την Δευτέρα 30/8 θα ισχύσει το ετήσιο κανονικό πρόγραμμα κάθε τμήματος που θα δοθεί στους αθλητές.

Το πρόγραμμα στο 17ο Μαρκομιχελάκειο τουρνουά

Το 17ο Μαρκομιχελάκειο τουρνουά είναι γεγονός, με διοργανωτή τον Γιούχτα και καλεσμένους φέτος, τον Εργοτέλη και την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ, η είσοδος των φιλάθλων επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν rapid test που έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο 24ωρο. Παιδιά κάτω των 17 ετών, εισέρχονται στις εξέδρες με self test.

Το πρόγραμμα του τουρνουά που περιλαμβάνει τρία ματς διάρκειας 45 λεπτών το καθένα:

5μμ, Γιούχτας – Αναγέννηση

6μμ, Αναγέννηση – Εργοτέλης

7μμ, Εργοτέλης – Γιούχτας

/