Προκριματικά Euro: Σήμερα με Νησιά Φερόε οι Γυναίκες

Τα Νησιά Φερόε,  αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου  Γυναικών  σήμερα (18:45 ώρα Ελλάδος) στην πρωτεύουσα του νησιωτικού κρατιδίου του Βορείου Ατλαντικού, το Τορσχάβν (τηλεοπτική μετάδοση από Nova). Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης για το Euro.

Μετά από τρείς αγώνες η Ελλάδα ισοβαθμεί με το Μαυροβούνιο στους 7 βαθμούς τα Νησιά Φερόε έχουν 3 και η Ανδόρα είναι χωρίς βαθμό.

Σήμερα θα παίξουν για τον όμιλο  και  Ανδόρα-Μαυροβούνιο στις 20:00

Η διάθεση όλων στην ομάδα είναι πολύ καλή και όλοι, παίκτριες και επιτελείο έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για τη νίκη απέναντι στα Φερόε, ώστε η Εθνική να παραμείνει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Το κλίμα είναι καλό, ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί ότι η διαφορά θερμοκρασίας αποτελεί ένα ζήτημα, καθώς από τους 28 βαθμούς Κελσίου της Κρήτης, τα μέλη της αποστολής βρέθηκαν στους 6 βαθμούς με αέρα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης έγινε υπό βροχή. Χαρακτηριστικό του καιρού δε, είναι οι συνεχείς μεταβολές μέσα σε λίγη ώρα. Ωστόσο στο μυαλό όλων είναι μόνον η νίκη, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, αξίζει να αναφερθεί ότι τα Νησιά Φερόε αποτελούν ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς, σκανδιναβικού τύπου, με απότομες πλαγιές και πολλούς καταράκτες, το οποίο προσομοιάζει στην Ισλανδία.