ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη

Αν και προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 από την Μπάγερν χθες στο Καραϊσκάκη με τους Βαυαρούς να έχουν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι που σημείωσε δυο γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 23’ για να ισοφαρίσει ο Λεβαντόφσκι στο 34’.

Στην επανάληψη αν και ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά η Μπάγερν αξιοποίησε την εκτελεστική δεινότητα του Λεβαντόφσκι ο οποίος στο 62’ έκανε το 1-2.

Το 1-3 έγινε με ένα ωραίο σουτ από τον Τολισό στο 75’ με τον Ολυμπιακό να μειώνει σε  2-3 με γκολ του Γκερέρο στο 79’ αλλά να μην καταφέρνει να φτάνει στην ισοφάριση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Τότεναμ επιβλήθηκε άνετα στο Λονδίνο  του  Ερυθρού Αστέρα με σκορ 5-0.

Στον όμιλο η Μπάγερν προηγείται με 9 βαθμούς ακολουθεί η Τότεναμ με 4  ο Ερυθρός Αστέρας με 3 και Ολυμπιακός με 1.