Η Νταμπακάκη - Η Ζαφειροπούλου - Ο Μανδαλενάκης

Η Νταμπακάκη - Η Ζαφειροπούλου - Ο Μανδαλενάκης

Με πολλά κύπελλα και μετάλλια επέστρεψαν από τα Χανιά και τη Σούδα οι 23 τενίστες του «Ηράκλειο» που συμμετείχαν στο τουρνουά επιπέδου Ε2. Οι αθλητές του Ομίλου κατάφεραν να αποσπάσουν πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Αναστάσης Μανδαλενάκης πρώτευσε σε μονά και διπλά στην κατηγορία 14 ετών, ο Μπουνάκης με τον Καρακώστα πήραν την πρωτιά στα διπλά 12 ετών,  η Νταμπακάκη με την Ρήγα κατέκτησαν την πρώτη θέση στα διπλά 14 ετών, ο  Βαγγέλης Μπόγρης ήταν δεύτερος στην κατηγορία 16 ετών και η Ελένη Κωστάκη επίσης δεύτερη στην κατηγορία 16 ετών. Την  τρίτη θέση κατέλαβαν οι Μπουνάκης και Καρακώστας στα αγόρια 12 ετών στα μονά και η Ζαφειροπούλου στα κορίτσια 16 ετών.

ΑΓΟΡΙΑ 16 ετών

Ο Μπόγρης κέρδισε τον Κυρμιζάκη (ΓΑΣ Γουρνών) και τον Χαϊδεμένο (Πεύκη) αλλά στον τελικό έχασε από τον Ταμιωλάκη. Ο Γκαγκαουδάκης έχασε από τον Χαϊδεμένο.

ΑΓΟΡΙΑ 14 ετών

Ο Μανδαλένακης κέρδισε αρχικά τον Σπυρόπουλο (ΟΑ Ρεθύμνου) και τον Ματσαμάκη (ΟΑ Χανιών). Στα ημιτελικά νίκησε τον Ζαφειρόπουλο (Μαραθώνα) ενώ στον τελικό επικράτησε του Μαστρογαμβράκη (Φιλοθέης). Ο Γενναράκης έχασε από τον Ζαφειρόπουλο. Στα διπλά, οι Μανδαλένακης- Μαστρογαμβράκης κέρδισαν την πρώτη θέση αφού απέκλεισαν τους Καλαποθάκο/Τζωρμπατζάκη, Ματσαμάκη/ Χαλακατεβάκη. Στον τελικό κέρδισαν τους Ζαφειρόπουλο/ Κοκκινάκη.

ΑΓΟΡΙΑ 12 ετών

Ο Δημήτρης Μπουνάκης κέρδισε τον Τζωρμπατζάκη και τον Μαννέτα (Ροδιακός). Στην οκτάδα κέρδισε τον Γιαννιτσιώτη (ΟΑ Κερατσινίου) αλλά στα ημιτελικά έχασε από τον Ζερβό (ΟΑ Χανιών). Ο Σπύρος Καρακώστας κέρδισε τον Βισβίκη (Μαραθώνα) και τον Κουρουνιώτη (Αργολίδα). Στην οκτάδα κέρδισε τον Βελεντάκη και στα ημιτελικά έχασε από τον Καλαϊτζή (Αστέρας Θ.).

Ο Βελεντάκης κέρδισε τον Ξιάρχο (Λατώ) και τον Δημητρίου (Παπάγου), έχασε όμως στους «8» από τον Καρακώστα. Ο Νικολιδάκης κέρδισε τον Τσατσάκη και τον Πατερομιχελάκη (ΟΑ Σούδας). Έχασε στους «8» από τον Καλαϊτζή (Αστέρας Θ). Ο Έκτορας Τσατσάκης έχασε στον πρώτο γύρο από τον Ζερβό (ΟΑ Χανιών), όπως και οι Δολιανίτης, Τζωρμπατζάκης, Πάρης Τσατσάκης, Καλατζής από τους Τζοτζολάκη (ΟΑ Σούδας), Μπουνάκη, Νικολιδάκη και Πατερομιχελάκη (ΟΑ Σούδας) αντίστοιχα.

Στα διπλά, οι Μπουνάκης/Καρακώστας κατέκτησαν την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό των Τζοτζολάκη/ Στρομπά.  Οι Βελεντάκης και Τζωμπατζάκης κέρδισαν τους Τσατσάκη Πάρη και Έκτορα και στη συνέχεια έχασαν από τους Τζοτζολάκη/ Στρομπά. Οι Δολιανίτης και Νικολιδάκης αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τους Τζοτζολάκη/ Στρομπά.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ετών

Η Νταμπακάκη κέρδισε τη Θωμάκη (Ακαδ. Χανιών) και έχασε στις «8» από την Πιτσινή (ΟΑ Χαλκίδας). Στα διπλά με συμπαίκτρια την Ρήγα, κέρδισαν τις Δαβράδου/ Θωμάκη και τις Παππά/ Λιάπη στα ημιτελικά. Στον τελικό επικράτησαν των Μοσχοβάκη/ Μεϊδάνη και πήραν την πρώτη θέση.

Η Μπόγρη έχασε στον πρώτο γύρο από την Δαβράδου (Λατώ) όπως και η Δερμιτζάκη από τη Θωμάκη.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ετών

Η Αλεξάνδρα Ζαχαράκη κέρδισε την Νικολαΐδη και έχασε στις «16» από τη Ρεντούμη (Ραφήνας). Η Μιχαέλα Παρασκευαΐδη κέρδισε την Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) και στις «16» ηττήθηκε από την Παντζελιουδάκη (ΟΑ Σούδας). Ήττες στον πρώτο γύρο για τις Εβελίνα Λαμπράκη και Γωγώ Λαγουδάκη από τις Ρεντούμη, Μάγια αντίστοιχα.

Στα ημιτελικά των διπλών έφτασαν οι Ζαχαράκη/ Λαμπράκη που απέκλεισαν τις Κακάρη/ Παπαγεωργίου και τις Ράλλη/ Ζουμπουλάκη για να χάσουν από τις Παπακωνσταντίνου/ Μάγια. Η Παρασκευαΐδη με τη Λαγουδάκη κέρδισαν τις Μπαντουράκη/ Καραβιτάκη και τις Θεοδωράτου/Γορανίτη αλλά στα ημιτελικά έχασαν από τις Παντζελιουδάκη/ Πρωιμάκη. Το Δ.Σ. του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και τους προπονητές τους κ. Δολιανίτη, Τζιγκουνάκη, Μελισσουργάκη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.