Πολλή δουλειά περιμένει τον ΟΦΗ

Πολλή δουλειά περιμένει τον ΟΦΗ το επόμενο διάστημα καθώς απομένει ένα 20ήμερο περίπου μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση στο ΒΑΚ και ακόμα η διαμόρφωση του νέου ρόστερ βρίσκεται στην αφετηρία.

Έξι παίκτες έχουν αποχωρήσει, οι τρείς του βασικού κορμού, ένας έχει ανανεώσει ενώ ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Τοράλ την στιγμή που ακόμα ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι. Μέσα στις επόμενες 20 μέρες πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει τα περισσότερα  από τα εκκρεμή ζητήματα, τόσο τα εσωτερικά όσο και τα μεταγραφικά ώστε ο Τραϊανός Δέλλας να μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία με όσο το δυνατό πιο γεμάτο ρόστερ.

Μεταγραφικά ο ΟΦΗ είναι στο…μηδέν αλλά σύντομα αναμένονται οι πρώτες κινήσεις, με τον σχεδιασμό, όπως έχουμε ξαναγράψει να περιλαμβάνει επιπλέον στόχους μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις. Ο Δέλλας είναι υποχρεωμένος αν και δεν το ήθελε, να αναθεωρήσει τα πλάνα του και να προσθέσει κι άλλους παίκτες στην μεταγραφική αναζήτηση. Ο σχεδιασμός υλοποιείται από τον προπονητή του ΟΦΗ σε συνεργασία με τους κκ Λυσσάνδρου, Παπαντωνόπουλο.

Στην κρητική ομάδα, ως συνήθως, κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα στις μεταγραφικές τους αναζητήσεις. Δεδομένο είναι ότι οι επιλογές θα είναι τόσο από την ξένη αγορά όσο και από την ελληνική καθώς η επιθυμία του Δέλλα είναι να αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων παικτών.

Προς Καλλιθέα ο Μεγιάδο

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Αθήνα φέρνουν τον Μιγκέλ Μεγιάδο που αποχώρησε μετά από 6 χρόνια, να βρίσκεται στο στόχαστρο της Καλλιθέας και μάλιστα όπως αναφέρουν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους νεοφώτιστους στην Σούπερ Λιγκ.

Από την άλλη όλα δείχνουν ότι ο Βούρος καταλήγει στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ νεότερα για τον Τοράρινσον θα υπάρξουν μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.