H Κ19 του ΟΦΗ στη Λαμία

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη της Λαμίας  το Σάββατο στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Φωτιάδης έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ στο 53’ και στο 54’, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει δυο φορές.

Στο 56’ ο Βλαχομήτρος άνοιξε το σκορ για την Λαμία, ενώ στο 62’ ο Φωτιάδης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΟΦΗ, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γαιτάνη.

ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Γεωργούσης, Γιαννακάκος,  Σεντής, Μπαγινέτας (62’ Τασιούλας), Τρούμπουλος, Χύσκα (67’ Kibja), Αλτάνης, Λαμπρόπουλος (62’ Πέλκας), Βλαχομητρος, Νικολοπουλος (81’ Δαβής)

ΟΦΗ : Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γαιτάνης (78’ Καφούσης), Γωνιωτάκης, Παπαδάκης, Βασιλάκης (78’ Μπερικάκης), Σαβουϊδάκης (70’ Χνάρης), Λέλεκας, Φωτιάδης, Μπέρκης (85’ Κορνηλάκης), Σκέντζος.

 

Φάση απο το ματς των Κ17 ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Με το αριστερό η  Κ17

Με το αριστερό ξεκίνησε  στο πρωτάθλημα υποδομής Σούπερ Λιγκ η Κ17 του ΟΦΗ με σκορ 4-1 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, το Σάββατο στο ΒΑΚ.

Στο 8’  έγινε το 0-1 με τον Κουτσογούλα, ενώ στο 36’ ο Σταυρόπουλος έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 53’ ο Φλώκος με κεφαλιά  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , για το 3-0.

Στο 78’ ήρθε η μείωση του σκορ  σε 3-1 με τον Θεοδωσουλάκη, από ασίστ του Σωμαράκη, ενώ στο 86’ ο Γεωργίου διαμόρφωσε  το τελικό 4-1.

ΟΦΗ: Χωραϊτης, Αμανάκης (65’ Ζαχαριουδάκης), Γεωργαλής (75’ Μακράκης), Καρανδινός, Χότζα (70’ Φανουράκης), Φαϊτάκης, Θεοδωσουλάκης, Χατζηπαράσχος (65’ Κλάδος), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης (45’ Σαντοριναίος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος (75’ Βλασσόπουλος), Χρήστου, Κουτσογούλας (70’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοίρας (75’ Γεωργίου), Πάνου (70’ Σταράκης), Φλώκος (53’ Αρσενίδης).