Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (5/2) ο Τιάγκο Ρομάνο βρίσκεται στο Ηράκλειο για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.
Η κρητική ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Ίντερ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, για να σφραγίσει τυπικά την προφορική συμφωνία που υπάρχει.
Ο 19χρονος Αργεντινός με ελληνικό διαβατήριο εξτρέμ βρίσκεται από νωρίς το πρωί της της Πέμπτης (5/2) στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αφού πάνε όλα καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 3,5 χρόνων.
Ο νεαρός winger είναι μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, ενώ τον απέκτησε η Ίντερ το καλοκαίρι του 2024. Διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της εθνικής Αργεντινής, μετρά επίσης συμμετοχές τόσο στο Youth League με την Κ19 της Ίντερ, όσο και με στην Primavera.
Θυμίζουμε πως ο πατέρας του Τιάγκο Ρομάνο, Ντιέγκο, είχε αγωνιστεί στον Εργοτέλη την εξαετία 2008-14, κάτι που σημαίνει πως ο 19χρονος πλέον ποδοσφαιριστής έζησε ως παιδί στο Ηράκλειο από 2 έως 8 ετών, ενώ είχε και σύντομο πέρασμα από την Ακαδημία του ΟΦΗ.
Στο μεταξύ στην Βουλγαρία γράφουν για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 24χρονο διεθνή δεξιό μπακ Πάτρικ Γκάλτσεφ που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την Λέφσκι Σόφιας.
Ο Γκάλτσεφ αποχώρησε μόλις την Τετάρτη από την Λέφσκι Σόφιας φαίνεται να είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Βουλγαρία.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανήκε στην Λέφσκι Σόφιας ενώ την σεζόν 2025 – 2026 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λοκομοτίβ με την οποία μέτρησε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας ενώ είναι και έξι φορές διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας.
Δεν αποκλείεται αυτά που γράφουν οι Βούλγαροι να είναι αλήθεια δεδομένου ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται ένα ακόμα παίκτη για την θέση αυτή ειδικά μετά την αλλαγή στον σχηματισμό από τον Χρήστο Κόντη.
