Παραμένουν τα πράσινα γάντια στο Ατσαλένιο

 Χωρίς αλλαγές κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει ο ΠΟΑ και για τη νέα σεζόν καθώς οι πράσινοι διατήρησαν στο δυναμικό τους και τους τρείς τερματοφύλακες του ρόστερ.

Συγκεκριμένα οι Ζαχαρίας Καβουσάκης, Γιάννης Αμπατζής και Γιάννης Ρουμπάκης, ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον ΠΟΑ  και θα προστατεύουν την εστία της ομάδας του Ατσαλένιου και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Ο Καβουσάκης (στην φωτό) αγωνίστηκε βασικός  στα περισσότερα παιχνίδια πέρυσι στην Γ’ Εθνική, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία της, ενώ σημαντικά βοήθησε και ο Αμπατζής.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ για την ανανέωση με τους τρείς γκολκίπερ  αναφέρει: «Στον Π.Ο.Α και την νέα χρονιά οι φύλακες – άγγελοι της εστίας μας!

Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει ότι οι τερματοφύλακες Ζαχαρίας Καβουσάκης, Γιάννης Αμπατζής και Γιάννης Ρουμπάκης θα φορούν την φανέλα του Π.Ο.Α και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτσι κάτω από δοκάρια μας θα συνεχίσει να υπάρχει εμπειρία και ταλέντο με τους τρεις ικανότατους κίπερ μας. Ευχόμαστε και στους τρεις μια σεζόν με υγεία, επιτυχίες και πολλά clean sheets»!

Από την άλλη όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν ο Γιώργος Μέμμος καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Μάλιστα για τον παίκτη υπάρχει  ήδη ενδιαφέρον από ομάδες  της Κρήτης και δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική.