Παναθηναϊκός: Κόπηκε στα ιατρικά ο Μπουτά

Ο Αουρέλιο Μπουτά λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, θα πάρει τις βαλίτσες του και θα επιστρέψει στη Φρανκφούρτη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Άιντραχτ δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, καθώς το ιατρικό τιμ είχε αρκετούς ενδοιασμούς για την κατάσταση του και οι “πράσινοι” ακύρωσαν τη μεταγραφή του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός βγαίνει ξανά στην αγορά για την εξεύρεση δεξιού μπακ προκειμένου να καλύψει το κενό του Γιώργου Βαγιαννίδη, έχοντας όμως μόνο τον Κώτσιρα για το πρώτο τουλάχιστον ματς με τη Σαχτάρ.

Αντίθετα, ο Μαροκινός Ανάς Ζαρουρί πέρασε κανονικά τα ιατρικά τεστ και ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».