Παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για Αναγέννηση και ΟΦΗ στη National League 1

Δύσκολες αποστολές έχουν σήμερα (5μμ) οι ομάδες του Ηρακλείου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1 μπάσκετ. Η Αναγέννηση υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αμύντα και ο ΟΦΗ με τον Αλέξανδρο Πετράκη για πρώτη φορά στον πάγκο του, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον δεύτερο Χολαργό.

Το κλίμα στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου είναι εξαιρετικό μετά και τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ και οδηγός των παικτών του Μύρωνα Παπαδάκη στο σημερινό ματς, θα είναι η εμφάνιση του πρώτου γύρου, όταν στις λεπτομέρειες στο φινάλε του αγώνα, χάθηκε το μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Αμύντα.

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει όλη της την ψυχή για ακόμα μια νίκη. Εσύ πρέπει να είσαι εκεί. Να δώσεις δύναμη, να φωνάξεις, να γεμίσεις το γήπεδο και να γίνεις ο 6ος παίκτης στο πλευρό της Αναγέννησης. Έλα, φώναξε, πάλεψε, γέμισε το γήπεδο! Γίνε η δύναμη που θα σπρώξει την ομάδα στο θρίαμβο», τονίζεται στην ανακοίνωση – κάλεσμα της Αναγέννησης προς τον κόσμο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καραπαπάς-Αργυρούδης-Ρώτας (κομ.Ναλετάκης).

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Αναγέννηση που έφερε εξελίξεις και θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή απέναντι στον Χολαργό.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα πρέπει ν’ αλλάξει τον χαρακτήρα της ώστε να πάρει τις νίκες και αυτό που της αξίζει. Πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά, θ’ αλλάξει η κατάσταση και η νοοτροπία του πως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια», τόνισε ο Αλέξανδρος Πετράκης.

Οι Καραμπιτσάκος-Γαραντζιώτης-Αντωνιάδης θα διευθύνουν το ματς.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής: Πανελλήνιος -Νήαρ Ηστ , Ερμής Αργ.- Φανάρια Νάξου, ΑΜ Ελευσίνας-Μίλων , Δάφνη Δ.-Ιωνικός Ν.

Μόνο νίκη ο Ανδρογέας

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ανδρογέα στην αυριανή (1μμ) εντός έδρας αναμέτρηση στο Λίντο με αντίπαλο τα Μελίσσια για την 11η αγωνιστική της Β’ υποκατηγορίας της Α2 γυναικών. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να …ξεκολλήσει από τις 3 νίκες που έχει μέχρι τώρα και θεωρητικά ο αυριανός της αντίπαλος, προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Το ματς θα διαιτητεύσουν οι Σταγάκη-Πετράκης Κ. (κομ. Ναλετάκης).

Θα παίξουν ακόμα Ανταίος-Πορφύρας, Δαναοί Αργους-Προμηθέας, Αγ. Παρασκευή-Ιωνικός ΝΦ

*Το αρνητικό σερί των 6 ηττών στον 3ο όμιλο της National League 2, θέλει να τερματίσει το Ρέθυμνο που αντιμετωπίζει αύριο (5μμ) εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου.

Διαιτητές θα είναι οι Δελαγραμμάτικας-Διαμαντής Αθ.-Μπαβέλας.

Τα υπόλοιπα ματς της 15ης αγωνιστικής: ΕΦΑΟΖ-Πανναξιακός, Ικαρος Ν. Σμύρνης-Αθηναϊκός, ΓΕ Αγ. Αναργύρων-Αστέρας Αγ. Δημητρίου ,Πεύκη-ΚΑΟ Μελισσίων