Οι Κύπριοι στέλνουν Βούρο στον Απόλλωνα Λεμεσού

Βαλίτσες για Κύπρο ετοιμάζει ο Πραξιτέλης Βούρος σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από το νησί της Αφροδίτης. Ο 29χρονος αμυντικός που δεν τα έχει βρει ακόμα με την κρητική ομάδα, με την οποία έχει διαφορά στο οικονομικό είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Βούρος είναι γνώριμος στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από το πετυχημένο πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ την τριετία 2017-2020. Ακολούθησε για 4 χρόνια ο ΟΦΗ από τον οποίο μένει ελεύθερος και παρά την πρόταση που του έχει γίνει δεν έχει απαντήσει ακόμα. Σύμφωνα με τους Κύπριους ο Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος να επιστρέψει για λογαριασμό του Απόλλωνα. Μάλιστα, οι πληροφορίες φέρουν τον Βούρο να έχει αποδεχθεί τη δελεαστική πρόταση του Συλλόγου της Λεμεσού  και να απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αν και από τον ΟΦΗ δεν βγαίνει κάτι σχετικά με αυτό το θέμα όλα δείχνουν ότι ο Βούρος μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Κρητική ομάδα, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη. Έχει θετικές αναμνήσεις από το προηγούμενο πέρασμά του από την Κύπρο και από τη στιγμή που ικανοποιήθηκε και οικονομικά είπε το «ναι», πάντα σύμφωνα με τους Κύπριους.

Μένει πλέον η επισημοποίηση της μεταγραφής που αν επιβεβαιωθεί θα είναι μια απώλεια για την άμυνα του ΟΦΗ  και στην περίπτωση που φύγει ο Βούρος λογικά η ομάδα θα πάει για δυο κεντρικούς αμυντικούς χωρίς ακόμα να είναι γνωστό τι θα γίνει με τον Λουκάο, αν και το πιθανότερο είναι ότι ο Βραζιλιάνος που ήρθε με εξάμηνο συμβόλαιο θα αποχωρήσει.

Γενικά, υπάρχει μια κωλυσιεργία στα εσωτερικά θέματα του ΟΦΗ αφού έχει ανανεώσει μόνο ο Νέιρα ενώ ανοιχτές παραμένουν όλες οι άλλες υποθέσεις (Βούρος, Μεγιάδο, Τοράλ, Τοράρινσον) και μάλιστα εκτός του Βούρουδύσκολη δείχνει και η παραμονή του Τοράρινσον που και μ αυτόν υπάρχει οικονομική διαφορά.