ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Το όραμά του για ένα μεγάλο ΟΦΗ επανέλαβε και χθες ο Μιχάλης Μπούσης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ερασιτέχνη για την παραχώρηση χρήσης του ΒΑΚ και του «Γεντί Κουλέ».

Η συμφωνία η οποία θα επικυρωθεί με τις υπογραφές  σήμερα στη 1 το μεσημέρι στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στην παραλιακή σφραγίστηκε χθες μετά από κοινή συνεδρίαση των δυο Διοικήσεων στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Η συμφωνία προβλέπει την παραχώρηση χρήσης, από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για 99 χρόνια και  την παραχώρηση χρήσης, από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει την χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τονίζεται ότι  «προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με ένα κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα».

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μπούσης, συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός μέσα από αυτήν την συμφωνία, η οποία έχει οφέλη και για τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης, έγινε με χαρά μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενώ το “παρών” στην συνάντηση έδωσαν και οι δυο γιοι του μεγαλομετόχου.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή κοινή συνεδρίαση
Στιγμιότυπο από τη χθεσινή κοινή συνεδρίαση

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για όλους εμάς και για τον ερασιτέχνη και εύχομαι να αναπτύξουμε όλα αυτά που είχε φτιάξει ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά και να γίνει ο ΟΦΗ μεγαλύτερος» είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Μπούσης  και όσον αφορά τα σχέδια του για την ομάδα ανέφερε: «Θέλουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα και το ΒΑΚ και να παίξουμε σε ένα επίπεδο που είναι και άλλες ομάδες και να είμαστε περήφανοι για τον ΟΦΗ. Αυτό που θέλουμε είναι ένα νησί μια ομάδα και να ξαναγίνει ο ΟΦΗ μεγάλος».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ακόμα: «Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης είχε κάνει κάτι σωστό να παραχωρήσει τα ακίνητα στον ερασιτέχνη για να μην χαθούν. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος. Με τα στρέμματα που θα πάρουμε θα είναι όλα μαζί με το ΒΑΚ περίπου 240 στρέμματα και θα γίνει ένα πολύ ωραίο πράγμα που θα είναι μοναδικό σε όλη την Ελλάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης δήλωσε: «Εξαρχής με την είσοδο του Μιχάλη Μπούση στην ομάδα ήταν καθήκον μας να στηρίξουμε αυτό τον άνθρωπο που ήρθε να επενδύσει κάτι που το ψάχναμε χρόνια. Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα που ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ επισκέφτηκε τους χώρους του ερασιτέχνη κάτι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να υπάρχει όραμα και να δώσουμε μια νέα πνοή στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Αδικία να πέσει ο ΟΦΗ…»

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε και για την δικαστική μάχη που δίνει η ομάδα και τόνισε: «Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα είναι αδικία να πέσει ο ΟΦΗ από αυτή την υπόθεση. Πρέπει όλη η Κρήτη να στηρίξει τον ΟΦΗ. Δεν έπρεπε να φτάσει εδώ αυτό το θέμα αλλά πιστεύουμε να τελειώσουμε την Τετάρτη».

Είκοσι μέρες έξω  Μιχόγεβιτς

Είκοσι μέρες θα μείνει εκτός έδρας ο Μιχόγεβιτς ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα στον μηρό.