Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
28°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Την πιο βαριά ήττα στον πάγκο του ΟΦΗ γνώρισε ο Νταμπράουσκας
Την πιο βαριά ήττα στον πάγκο του ΟΦΗ γνώρισε ο Νταμπράουσκας

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος «πληρώνει το μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις και τους μόλις τρεις βαθμούς στα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μετά από πολύωρη συνάντηση του 46χρονου προπονητή με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες και βέβαια η ανακοίνωση της ΠΑΕ που θα βγει αργότερα απόψε ή αύριο το πρωί.

Η ομάδα θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Πορτογάλο Πέδρο Καραβέλα (συνεργάτης του Νταμπράουσκας) στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την Κηφισιά, μέχρι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Λιθουανού κόουτς, για τον οποίο έχει γίνει ήδη προεργασία.