Με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Νίκο Αθανασίου και Tιάγκο Ρομάνο, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (8/2, 17:00, Παγκρήτιο Στάδιο) αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Λίλο, Χριστογεώργο, Κατσίκα, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Καινουργιάκη, Αθανασίου, Κωστούλα, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Πούγγουρα, Kρίζμανιτς, Κανελλόπουλο, Βούκοτιτς, Μπαϊνοβιτς, Ανδρούτσο, Αποστολάκη, Φούντα, Ρομάνο, Θεοδοσουλάκη, Σαλσέδο, Σενγκέλια
O Νέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε επίσης ο Ισέκα για λόγους αποφόρτισης, ο Νους (τιμωρημένος) και οι Καραχάλιος (θεραπεία), Καλαφάτης, Κοντεκάς, Χνάρης.
