Το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψε ο Τιάγκο Νους που θα γίνει κάτοικος Ηρακλείου για τα επόμενα 3 χρόνια.
Εδώ και αρκετές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η κρητική ομάδα έκανε χρήση της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από την Argentinos Juniors, στην οποία έδωσε ένα ποσό άνω των 800.000 ευρώ.
Με την έλευση του παίκτη στην Κρήτη για να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε και το διαδικαστικό μέρος της απόκτησής του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
“Είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής της Ομιλίτικης εξέδρας…
Επιδραστικός εντός κι εκτός γηπέδου…
Παίκτης – “βαρόμετρο”, με τη μαχητικότητα, την εκρηκτικότητα και την ευχέρεια στο σκοράρισμα να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι έκανε χρήση της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Thiago Nuss από την Argentinos Juniors, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας τη σεζόν 2024-25 (12 γκολ σε 33 αγώνες) να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028 κι έτσι θα συνεχίζει να… μαγεύει τους φιλάθλους, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.
Thiago, συνεχίζουμε μαζί για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον”.