ΟΦΗ: Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα σκακιού Α’ Εθνικής

Οι σκακιστές του ΟΦΗ, έγραψαν ιστορία! Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τη δεύτερη θέση, πήραν την δεύτερη θέση και στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής, που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Η επίδοση αυτή, συνιστά την κορυφαία θέση, στην ιστορία του τμήματος.

Οι σκακιστές του ΟΦΗ, σημείωσαν 6 νίκες σε 7 αγώνες, χάνοντας μόνο από την πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Καβάλα και πήραν τη δεύτερη θέση!

“Συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σημειώσαμε αυτήν την επιτυχία” ανέφερε ο προπονητής και σκακιστής του ΟΦΗ, Παναγιώτης Χριστοδούλου.

Με την σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ, αγωνίστηκαν 11 σκακιστές. Αυτοί είναι οι Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Χριστοδούλου, Γιάννης Κουβίδης, Κυριάκος Βλάχος, Αντωνία Χριστοδουλάκη, Νίκος Παναγιωτάκος, Νίκος Καζάκος, Ασημένια Τσαπάκη, Βάλλια Τσεκούρα, Αλεξ Ρακιντζής, Δημήτρης Κάσσιος.

“Συγχαρητήρια, σε όλους! Γράψατε ιστορία! Μια μεγάλη στιγμή, για το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ μας!” αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και συνεχίζει:

“H δεύτερη θέση, στην Ελλάδα, στο πρωτάθλημα Α Εθνικής, είναι η κορυφαία επίδοση στην ιστορία του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ!

Μετά τη δεύτερη θέση στο Κύπελλο Ελλάδας, οι σκακιστές του ΟΦΗ, κατακτούν τη δεύτερη θέση και στο πρωτάθλημα Α Εθνικής και δείχνουν ότι η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ, είναι στις κορυφαίες της χώρας!”

Τους σκακιστές του ΟΦΗ, συνόδευσε στα Τρίκαλα, ο έφορος του τμήματος, Μπάμπης Στεφανάτος.