Ο Τζόλης οδηγεί την Κλαμπ Μπριζ στον τίτλο

Τη σεζόν της ζωής του διανύει φέτος ο Χρήστος Τζόλης και οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που βλέπουν από τον Έλληνα διεθνή.

Ο Τζόλης με ακόμη μία εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης πήρε από το χέρι τη ομάδα του και την οδήγησε στο θρίαμβο επί της Γάνδης, διαλύοντας την με 4-1, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ, για την 7η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Βελγίου.

Πλέον η Μπριζ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς, δύο παραπάνω από τη δεύτερη Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Χρήστου Τζόλη έδειχνε να στραβώνει στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γκάντελμαν έκανε το 1-0 στο 33ο λεπτό, χαρίζοντας το προβάδισμα στη Γάνδη. Ο Τζόλης όμως δεν έμεινε άπραγος και στο 45+1′ έστρωσε ιδανικά την μπάλα στον Βέρμαντ και αυτός με ένα σουτ-κανονιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του 23χρονου διεθνή. Πρώτα όμως, ήρθε η ολική ανατροπή και πάλι από τον Βέρμαντ στο 50ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Βέλγο να κάνει το 2-1. Έπειτα τη σκυτάλη την πήρε ο Τζόλης και καθάρισε μία και καλή την υπόθεση νίκη.

Ο Βέτλεσεν στο 57′ πάσαρε στον Τζόλη και αυτός χωρίς να το πολύ σκεφτεί εκτέλεσε σε πρώτο χρόνο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μόλις τρία λεπτά αργότερα. Στο 60ο λεπτό ο Έλληνας διεθνής πήρε την μπάλα από πλάγια θέση και με μία εκπληκτική ατομική ενέργεια βρήκε λίγο χώρο για τον εαυτό του και εκτέλεσε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 4-1, σκορ που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.