Ο Παπαδάκης  του ΑΣΚΑ Ηράκλειο  σε καμπ Εθνικής ομάδας

Έπεσε η αυλαία του α’ γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έχασε εκτός έδρας από τον ΠΑΟ ΑμεΑ με 79-32.

10λεπτα: 20-2, 46-10, 58-26, 79-32.

Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο (Κυριακούδη): Γαστεράτος 4, Χουρδάκης Παπαδάκης Α. 4, Παπαδάκης Γ. 14, Στυλιανακάκης 10 (2), Τζωρμπατζάκης, Ψαράκης.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ηρακλείου τα Δωδεκάνησα στο κλειστό Αλικαρνασσού.

  • Τρεις παίχτες του Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο, ο αρχηγός Στυλιανακάκης Εμμανουήλ, ο Γεώργιος Παπαδάκης και ο Μιχάλης Ψαράκης επιλέχθηκαν από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος για να λάβουν μέρος στο προπονητικό camp προετοιμασίας και αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας. Στο Καρπενήσι, το οποίο αποτελεί το παραδοσιακό κέντρο προετοιμασίας της Εθνικής ΟΣΕΚΑ, βρίσκεται ο Γεώργιος Παπαδάκης για να εκπροσωπήσει το σωματείο. «Ανειλημμένες υποχρεώσεις εμποδίζουν τη συμμετοχή των άλλων 2 μας αθλητών σε αυτό το camp. Επίσης ανάμεσα στους παίχτες που επιλέχθηκαν βρίσκεται και ο Μάξιμος Χατζηδάκης ο οποίος υπήρξε παίχτης και προπονητής του Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο για πολλά συναπτά έτη», αναφέρει ανακοίνωση του ΑΣΚΑ.