Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Ο Αστέρας Ρ. για 2η χρονιά τον τίτλο Youth League ΕΠΣΗ
Η ομάδα του Αστέρα που κατέκτησε τον τίτλο

Ο Αστέρας Ρεθύμνου κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα Youth League της ΕΠΣΗ.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επικρατώντας 2-0 του Ηροδότου στον μεγάλο τελικό που έγινε στο γήπεδο Νέας Αλικαρνασσού. Καραντάθας και Αλί πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ ο πρώτος ήταν ο MVP του Final Four αλλά και του πρωταθλήματος συνολικά.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας, Βαγιωνάκης, Κωνστάντης (Ηρακλείου) – 4ος Διαιτητής: Φακουρέλης (Ηρακλείου).

Τα γκολ: 7’ (Σ) Δ. Καραντάθας, 35’ (Κ) Χουσεΐν.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 63’ Μερκουλίδης (2η κίτρινη).

Αστέρας Ρεθύμνου (Γιώργος Κωσταράκος-Παναγιώτης Καραντάθας): Ηλιάκης, Ρασούλης (46’ Βανταράκης), Μυλωνάς, Παπαπαναγιώτου, Μαρκάκης, Τσιλεδάκης (88’ Σέχου), Παπαγιανάκης, Δ. Καραντάθας (85’ Στ. Τσόγκας), Λαγκουβάρδος (88’ Τσίγγος), Χουσεΐν (88’ Λιονής), Μπαξεβάνης (70’ Μέντας).

Ηρόδοτος (Λάμπρος Κεφαλούκος): Ανέμης, Μερκουλίδης, Χατζημιτάη, Σπανακάκης (59’ Χαλκουτσάκης), Παντέρης, Χασιώτης (86’ Δημητριγέρης), Κακουλάκης (77’ Λαμπράκης), Κολιακουδάκης, Καπαγκιαόρ, Κοφινιδάκης, Σφακιανάκης.

 

Βραβεύσεις

Από τη βράβευση των μαθητών

Έγινε ταυτόχρονα και η τελετή λήξης, με τις βραβεύσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Στο ημίχρονο του τελικού έγιναν οι βραβεύσεις αθλητών-μαθητών που αρίστευσαν στο σχολείο τους και συγκεκριμένα ήταν οι: Πιτσιδήμος Ευρυπίδης από τον Ρωμανό, Περδικάκης Εμμανουήλ από τον Ερ. ΟΦΗ, Ντοβλετάκης Ιωάννης από τον ΑΟ Τυμπακίου, Κρούπης Κωνσταντίνος και Καργάκης Στέφανος από την ΑΕ Μοιρών και Καράκης Φίλιππος από το Αθλόπολις.

Επίσης, απονεμήθηκαν μετάλλια στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ Αγοριών Κ-16 και Κορασίδων Κ-15 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης και τη φετινή τους πορεία. Από την πλευρά τους, τα παιδιά των Μικτών έδωσαν στην ΕΠΣΗ από μία φανέλα με τις υπογραφές αθλητών και αθλητριών.

Μετάλλια στις κορασίδες Κ-15 της ΕΠΣΗ

Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησε η τελετή λήξης με τις απονομές πλακετών συμμετοχής σε όλες τις ομάδες του Youth League και των Κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές της διοργάνωσης, ενώ MVP αναδείχτηκε ο Δημήτρης Καραντάθας του Αστέρα Ρεθύμνου.

Αναμνηστικά έπαθλα δόθηκαν στους διαιτητές του τελικού κ.κ. Κλαμπατσέα (διαιτητής), Βαγιωνάκη, Κωνστάντη (βοηθοί) και Φακουρέλη (4ος) από την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΗ κ.κ. Μαυραντωνάκη, Φουκάκη και Χαραλαμπάκη.

Η Επιτροπή Youth League και ο πρόεδρος κ. Παπαγγελής ευχαρίστησαν τον Ηρόδοτο για τη φιλοξενία του τελικού, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και τους γονείς για τη στήριξη.