Ροή ειδήσεων
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Σοφιανός, Πίστη, Ελπίδα, Αγάπιος, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Ολιβιανός, Παντολέων, Πηλεύς
21°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Το κλειστό γήπεδο μπασκετ του “Λίντο”

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του ΟΦΗ Κώστας Αγαπιάδης θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

“Μια ακόμη ανανέωση… εμπειρίας για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ μας! Ο Κώστας Αγαπιάδης θα συνεχίσει μαζί μας!” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον έμπειρο παίκτη.

Στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του Μανώλη Σταράκη προχώρησε η Αναγέννηση. Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου καλωσόρισε στην αθλητική της οικογένεια τον πρώην αθλητή του Εργοτέλη, του ΟΦΗ και του Ηρακλείου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμφωνία της ομάδας μας με τον Μανώλη Σταράκη πρώην παίχτη του Εργοτελη, ΟΦΗ και Ηράκλειο ΟΑΑ… Ο Μανώλης και η εμπειρία που διαθέτει από τις εθνικές κατηγορίες θα βοηθήσουν την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της… Ευχόμαστε στον Μάνο υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογο μας!”.