Άρης και ΠΑΟΚ είναι οι δύο από τις 22 ομάδες με πενταετή συμβόλαιο στο Eurocup, όπως ανακοίνωσε σήμερα (12/6) η Euroleague Basketball.
Σε αυτές τις ομάδες, δηλαδή αυτές με πενταετή συμβόλαια, συμπεριλήφθηκε και η Μονακό, καθώς και η Μπεσίκτας, αλλά όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «σε περίπτωση που κάποια ομάδα εξασφαλίσει wild card στην Euroleague και ως εκ τούτου μείνει κενή η θέση της στο EuroCup, αυτή η κενή θέση θα καλυφθεί επίσης από τις ομάδες που έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για wild card».
Η Τζιρόνα (Ισπανία), το Αμβούργο (Γερμανία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Τσιμπόνα (Κροατία) και η Μπούργος (Ισπανία) αποτελούν τις βασικές υποψήφιες για τη wild card που απομένει στο Eurocup.
Τόσο η Μονακό όσο και η Μπεσίκτας διεκδικούν τη μία wild card που απομένει για τη Euroleague της νέας σεζόν, οπότε μία μόνο εκ των δύο θα μετέχει στο Eurocup.
