Μπαίνει δυνατά στον Ερ. ΟΦΗ ο Παπαδάκης

Η πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερ. ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη είχε και συνέχεια για τον Αντώνη Παπαδάκη. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας παρέστη στην τελευταία συνεδρίαση του Ερασιτέχνη και κατέθεσε πρόταση για το τμήμα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και ακαδημίες).

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας, ανέφερε ότι στα σχέδιά του, είναι η άμεση αξιοποίηση του γηπέδου του ΟΦΗ στην περιοχή του Λίντο.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε στην μεγάλη του επιθυμία, να υποστηρίξει ένα σοβαρό πλάνο για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ (ηλικίες 7-13 ετών) αλλά και σε ηλικίες (13-17 ετών) και μάλιστα ανέφερε ότι για το θέμα αυτό θα έχει άμεσα μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, ώστε να υπάρχει αγαστή συνεργασία και στο θέμα αυτό.

Η πρότασή του, έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση του κ. Παπαδάκη με τον Γενικό Αρχηγό του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκο Τσαμπουράκη, προκειμένου να συζητήσουν συνολικά το όλο πλάνο.

Από αριστερά Γιάννης Νικηφόρος, Γιάννης Δανδάλης και Αντώνης Παπαδάκης στη συνεδρίαση του Ερ. ΟΦΗ
Από αριστερά Γιάννης Νικηφόρος, Γιάννης Δανδάλης και Αντώνης Παπαδάκης στη συνεδρίαση του Ερ. ΟΦΗ

Παράλληλα, θα γίνει και μια συνάντηση, με το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Αντώνη Κοτσιφάκη, για να γίνει μια αναλυτική συζήτηση για τις μελέτες αξιοποίησης, του γηπέδου στο Λίντο.

Επαφές  θα γίνουν και με την Περιφέρεια Κρήτης και άλλους θεσμικούς φορείς για το Λίντο, ενώ προτίθεται όπως είπε αν υπάρξει καθυστέρηση, να χρηματοδοτήσει και ο ίδιος το έργο αυτό, όπως επίσης και την αγορά κάποιων λεωφορείων (ΒΑΝ) για την μεταφορά  των αθλητών όλων των τμημάτων του ΟΦΗ.

Σύντομα θα ξεκινήσει και η κατασκευή ενός σύγχρονου ιατρείου για τον ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο στο ΒΑΚ, το οποίο και θα χρηματοδοτήσει αποκλειστικά ο ίδιος.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης «μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση, ωστόσο πρέπει όμως πρώτα από όλα να διασφαλίσουμε στα παιδιά, σωστές εγκαταστάσεις και συνθήκες δουλειάς και προπόνησης.

Πάνω σε αυτό θα επιδιώξω να έχω μια επικοινωνία με τον κ. Μπούση και θα τον ενημερώσω για αυτά που σκέφτομαι, ώστε ο ΟΦΗ να προχωρήσει ενωμένος σε αυτό. Δυστυχώς φέτος η κατάσταση δεν ήταν καλή.

Τα παιδιά της ακαδημίας του ΟΦΗ, δεν είχαν γήπεδο να κάνουν προπόνηση ενώ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αντιμετώπισε επίσης μεγάλα προβλήματα στο γηπεδικό και αναγκάστηκε να δίνει τα παιχνίδια της στο γήπεδο του Κρουσώνα. Πιστεύω ότι με καλή θέληση και διάθεση, μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, κάτι πολύ καλό για τον ΟΦΗ».

Ο κ. Παπαδάκης, παρέστη στην συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον Γιάννη Νικηφόρο, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και των ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Τόσο ο Αντώνης Παπαδάκης, όσο και ο Γιάννης Νικηφόρος, έγιναν μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.