Μιλάει με Νταμπίζα ο ΟΦΗ
Σε συζητήσεις με τον Νταμπίζα βρίσκεται ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΟΦΗ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του αλλά προτεραιότητα σε αυτή την φάση είναι να σωθεί και μαθηματικά η χρονιά και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μετά την αποχώρηση Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά το πόστο του τεχνικού διευθυντή έμεινε κενό  παρότι κατά καιρούς είχαν γίνει επαφές με υποψήφιους χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μετά την πρόσληψη Δέλλα ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και με την σύμφωνη γνώμη του Έλληνα προπονητή ο ΟΦΗ κινείται για να καλύψει την θέση με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι το μεγάλο φαβορί.

Πέρα από το ότι είναι ποδοσφαιράνθρωπος, διαθέτει την εμπειρία της θέσης καθώς το καλοκαίρι του 2013 προσλήφθηκε ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναικό  από τον οποίο  αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου 2014.Τον Μάρτιο του 2016 ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Λευκωσίας αποχώρησε όμως έναν χρόνο αργότερα ενώ  τον Μάϊο του 2018 επέστρεψε στον Παναθηναικό ως τεχνικός διευθυντής και έφυγε στα μέσα του 2019. Έχει εξάλλου καλές σχέσεις με τον Τραιανό Δέλλα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική που κατέκτησε το EURO στην Πορτογαλία το 2004. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και αφού ο ΟΦΗ έχει ξεμπλέξει οριστικά από κάθε κίνδυνο.

Το αφιέρωμα της  Σούπερ Λιγκ σε Τοράλ

Αφιέρωμα στον Γιόν Τοράλ  ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής είχε στην σελίδα της η Σούπερ Λιγκ μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Ισπανού στον αγώνα με τον Βόλο.

Ο Τοράλ σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη του ΟΦΗ με 2-1 απέναντι στο Βόλο και συνέχισε μια παράδοση που τον θέλει να σκοράρει διπλά γκολ για τέταρτη διαδοχική φορά. Αυτή τη σεζόν δεν είχε βρει δίχτυα πάλι για το πρωτάθλημα, αλλά είχε σκοράρει δύο φορές στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1 για το Κύπελλο Ελλάδος στις 6 Δεκεμβρίου 2023.

Η τελευταία φορά που σημείωσε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν στην περσινή περίοδο, όπου σκόραρε δυο φορές στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Λαμία 4-1στις 8 Απριλίου 2023 παρότι είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή για 23 λεπτά.

Δύο γκολ είχε πετύχει και στην αναμέτρηση Ιωνικός – ΟΦΗ 0-2 στις 26 Φεβρουαρίου 2023 και αυτό ήταν το πρώτο από τα τέσσερα διαδοχικά του με διπλά γκολ.

Συνολικά έχει σκοράρει σε δέκα διαφορετικά παιχνίδια, με τα πέντε να έχει δύο γκολ και στα άλλα πέντε να σημειώνει ένα.

Άλλωστε ακόμη και την παρθενική φορά που σκόραρε με τα χρώματα του ΟΦΗ ήταν με δύο γκολ, στις 20 Νοεμβρίου 2021, όταν βρήκε δύο φορές δίχτυα στο Βόλος – ΟΦΗ 0-2.

Συνολικά έχει 76 συμμετοχές με τα χρώματα του ΟΦΗ σε όλες τις διοργανώσεις και 15 γκολ.

Ανοικτή προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ. Η προπόνηση ήταν να γίνει χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και έγινε (κλειστή) το απόγευμα με τον Αποστολάκη να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα.