Η Θεργιάκη με τον Χρυσουλάκη και τον προπονητή τους
Η Θεργιάκη με τον Χρυσουλάκη και τον προπονητή τους

Μεταλλίων συνέχεια για αθλητές Tae Kwon Do Ηρακλείου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κροατία.

Ο πρωταθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon do ITF Χερσονήσου Πέτρος Φιλιππάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό Τul Eφήβων 16-17 ΙΙΙ DAN και το χάλκινο μετάλλιο τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό στις ειδικές τεχνικές εναέριων Εφήβων 14-17 Ι-ΙΙΙ DAN.

  Ο Φιλιππάκης
Ο Φιλιππάκης

Ο Φιλιππάκης, που έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το άθλημα από τα 5 του χρόνια, έβαλε το δικό του λιθαράκι για την επιτυχία της εθνικής αποστολής στη διοργάνωση.

Μετά τη Μαρία Χρυσουλάκη και τον Λευτέρη Στρατηγάκη, μετάλλιο κατέκτησαν και οι άλλοι δύο αθλητές του “Τάλως” Ηρακλείου. Ο Δημήτρης Πουλορίνης στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μάχης Εφήβων έως – 51 κιλά.

Η Μαρίνα Θεργιάκη κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια.Το πρώτο στην κατηγορία Σκιαμαχίας – TULL 3 DAN Gold Βετεράνων και το δεύτερο στην κατηγορία μάχης έως – 75 κιλά Gold Βετεράνων.

Οι επιτυχίες των αθλητών του Α.Γ.Σ Taekwondo “Τάλως” Ηρακλείου συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας που κατέκτησε με μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση στον πίνακα μεταλλίων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Κροατίας.