Μεταγραφικό ντεμαράζ από Αλμυρό και Ηρόδοτο
Επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Νίκος Λουμπάκης

*Με ρυθμό …πολυβόλου συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Αλμυρός, ανακοινώνοντας συνεχώς νέες προσθήκες ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου ενέταξε στο δυναμικό της τους επιθετικούς Κώστα Σωτήρχο (Αγ. Δημήτριος), Βαγγέλη Κωστάκη (Ελπίδες), τον αμυντικό Γιώργο Πολυμερίδη (Μοίρες), τον Βαγγέλη Κασαπάκη (Νεάπολη), τον τερματοφύλακα Γιώργο Γαλανάκη (Αγ. Δημήτριος), τον Ραφαήλ Χασουράκη (Δαμάστα) ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του ο Δημήτρης Τζαγκαράκης.

*Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ξηρό και με τον Κώστα Γαρεφαλάκη ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος. Παράλληλα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νίκου Λουμπάκη από τον ΠΟΑ και του Γιώργου Καργιωτάκη από την Ανάληψη. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ζαφείρης που συμφώνησε με τον Μοχό.

*Τα χέρια με τον Μιχάλη Χριστοδούλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ρούβα, έδωσε ο ΠΑΝΟΜ, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνάς του.

*Σε ακόμα μια προσθήκη προχώρησε ο Αετός Ανωγείων ο οποίος έκανε γνωστή την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Μιχάλη Μαρή που πέρυσι αγωνίστηκε με την Αγία Βαρβάρα.

*Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσαν οι Μοίρες που απέκτησαν τους Γιώργο Κιουπάκη, Νίκο Μαγάκη από τον Ποσειδώνα καθώς και τον Περικλή Εμμανουήλ από τα Δειλινά.

 *Κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον της Ομόνοιας, μετά την άκαρπη πρώτη Γενική Συνέλευση. Οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλιθέας θα περιμένουν μέχρι τις 3 Ιουλίου να εκδηλωθεί ενδιαφέρον αλλιώς το πιθανότερο είναι το σωματείο να αναστείλει τη λειτουργία του.

*Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Αγιος Ιωάννης που ανακοίνωσε άλλες τρεις σημαντικές προσθήκες. Ο λόγος για τους Αναστάσιο Γούργουλα, Δημήτρη Τσιριντάνη και Στάθη Κυπαράκη, όλοι προερχόμενοι από τον Δία.