ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί ολοκληρώνεται και η θερινή μεταγραφική περίοδος με τις ομάδες  να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις. Οι μεταγραφές παικτών με συμβόλαιο μπορούν να γίνουν μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου είναι ανοικτή η αγορά των ελεύθερων. Αυτές οι ημερομηνίες δεν μπορούν παρά να επηρεάζονται από τα deadlines για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας.

Είτε αυτή είναι στο Champions League, είτε στο Europa, οι ομάδες είχαν δικαίωμα να καταθέσουν την λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες ως χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις μεταγραφές:

*Θερινή μεταγραφική περίοδος για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 1-7-2023 έως και 11-9-2023. Στις εν λόγω κινήσεις περιλαμβάνονται οι μετεγγραφές επαγγελματιών & ερασιτεχνών, επανεγγραφές επαγγελματιών & ερασιτεχνών, δανεισμοί επαγγελματιών και φυσικά οι κινήσεις των ανηλίκων που εγγράφονται σε μία ΠΑΕ με απόφαση FIFA (προστασία ανηλίκων, άρθρο 19).

Θερινή μεταγραφική περίοδος για άνεργους επαγγελματίες για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 12-9-2023 έως και 30-9-2023.