Με τον περσινό κορμό ο ΟΦΗ στη Volley League

Σε 5 ανανεώσεις παικτών που ήταν και πέρσι στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ, προχώρησε ο ΟΦΗ που προχωράει τις κινήσεις του για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας περιόδου στη Volley League.

O 35χρονος Ηρακλειώτης αρχηγός της ομάδας Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ένας από τους κορυφαίους ακραίους που έχει αναδείξει το κρητικό βόλεϊ, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη μεγάλη του εμπειρία στον ΟΦΗ. Ο Ρουμελιωτάκης, έκανε πέρσι μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, έχοντας σπουδαία συμβολή στην άνοδο από την Pre League.

Μένει στον ΟΦΗ και ο 27χρονος λίμπερο της ομάδας Γιώργος Μιχελάκης, με καταγωγή από τα Χανιά που είχε επίσης σημαντική συνεισφορά στην επιστροφή του συλλόγου στα …σαλόνια του αθλήματος.

Στον ΟΦΗ συνεχίζει και ο παίκτης-έκπληξη της περσινής περιόδου, ο 24χρονος κεντρικός Βασίλης Καφαντάρης, ο οποίος σε αρκετά παιχνίδια αποτέλεσε το …κλειδί για τη νίκη.

Παίκτης του ΟΦΗ και τη νέα περίοδο, ο 22χρονος πασαδόρος Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν, τον οποίο εμπιστεύεται η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το ίδιο ισχύει και για τον 22χρονο ακραίο Νίκο Γκόνα, ο οποίος θα έχει και αυτός την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στη μεγάλη κατηγορία με τον ΟΦΗ. Πέρσι, λόγω στρατιωτικού, ο Γκόνας δε μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά υπάρχει πίστη εκ μέρους της ομάδας στο ταλέντο του.

Να σημειωθεί ότι οι 5 αθλητές που ανανέωσαν, σε συνδυασμό με τους Μάκινεν, Μιχάιλοβιτς που είχαν διετή συμβόλαια, ανεβάζουν μέχρι τώρα τον αριθμό των παικτών που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα, στους επτά.

Ο ΟΦΗ ως γνωστό έχει αποκτήσει ακόμη, τον πολύπειρο κεντρικό Ανδρέα Ανδρεάδη και τον κεντρικό από τη Βενεζουέλα Πέρες Ράμος που θα παίξει ως Ελληνας στην τοπική ομάδα.

Οι ενέργειες για την ολοκλήρωση του ρόστερ του ΟΦΗ συνεχίζονται, με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Ζλατιλίδη, να βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία