Με Κουτράκη η Εθνική στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου
Η αθλήτρια του ΚΟΗ Άρτεμης Κουτράκη

Από δώδεκα αθλήτριες απαρτίζεται η αποστολή της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία βρίσκεται στο Βελιγράδι, προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που αρχίζει σήμερα (10/6) στη σερβική πρωτεύουσα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η πρωταθλήτρια κόσμου στο τεχνικό πρόγραμμα (και δεύτερη στο ελεύθερο), Ευαγγελία Πλατανιώτη, δεν θα αγωνιστεί καθόλου στο σόλο, όπου την αντικαθιστά η Ζωή Καράγγελου.

Το ντουέτο της Πλατανιώτη με τη Σοφία Μαλκογεώργου, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μετάσχει μόνο στο τεχνικό πρόγραμμα, προφανώς με στόχο να «φυλάξει» το ελεύθερο για το Παρίσι.

Στα ομαδικά αγωνίσματα, νέα πρόσωπα σε σχέση με το Παγκόσμιο της Ντόχα είναι η 18χρονη Αθηνά Καμαρινοπούλου, η 16χρονη Βασιλική Θάνου και η επίσης 16χρονη Εστέλλα Καραμανίδου, που πάντως δηλώνεται ως αναπληρωματική.

Εκτός ομάδας έμεινε η Δανάη Καριώρη, ενώ η Μαλκογεώργου δεν θα αγωνιστεί στα ομαδικά. Στην αποστολή βασικό μέλος είναι η αθλήτρια του ΚΟΗ Άρτεμης Κουτράκη, η οποία συμμετέχει στο αγώνισμα του acrobatic και ως αναπληρωματική στο αγώνισμα του ελεύθερου και τεχνικού ομαδικού.

«Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, στις προπονήτριες της Εθνικής μας ομάδας και στο δικό μας παιδί! Καλή επιτυχία Άρτεμη!», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου γονέων κολυμβητηρίου «Λίντο».