Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το τουρνουά στις Αρχάνες
Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν ο Ηρόδοτος σήκωσε άλλη μια κούπα, αυτή τη φορά στο “13ο Μαρκομιχελάκειο τουρνουά” στις Αρχάνες. Το τουρνουά ουσιαστικά κρίθηκε από ένα πέναλτι, αφού στα τρία (45λεπτα) ματς που έγιναν σημειώθηκε μόλις ένα γκολ και αυτό από την άσπρη βούλα.
Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη με μία νίκη και μία ισοπαλία κατέκτησε την 1η θέση αφήνοντας στη 2η τον διοργανωτή Γιούχτα και στην 3η τον ΠΟΑ. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Ηρόδοτο δεν ανέδειξε νικητή. Στο δεύτερο, που ήταν και ντέρμπι, ο Ηρόδοτος αντιμετώπισε τον ΠΟΑ και νίκησε με 1-0 με πέναλτι Φραγκουλάκη, και στο τελευταίο παιχνίδι, Γιούχτας και ΠΟΑ αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-0

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους γηπεδούχους και τον Ηρόδοτο. ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Καλομοίρης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μαρκάκης, Μανουσάκης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης, Καστελιανάκης. ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Παρθενιάδης, Κασαπάκης, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Φουκαράκης, Γαρεφαλάκης. Έπαιξαν και οι Μπάμπης, Αργκιλέσι.

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΠΟΑ 1-0

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με πέναλτι που κέρδισε ο Μωραΐτης και μετέτρεψε σε γκολ ο Φραγκουλάκης. ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Φουκαράκης, Γαρεφαλάκης. Έπαιξαν και οι Καργιωτάκης, Κανδηλάκης, Παναγιωτάκης, Άλεξ (υπό δοκιμή Ιταλός επιθετικός). ΠΟΑ: Μανουσάκης, Χαμαλάκης, Τζανής, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Τοπάλι, Χατζηανδρέου, Πατινιώτης, Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΟΑ 0-0

Ένα ακόμα παιχνίδι που έληξε χωρίς γκολ και χωρίς νικητή, παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες. ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μυλωνάκης, Σεληνιωτάκης, Νικηφόρος, Μαρκάκης, Κασσωτάκης, Κεφαλούκος, Μαυρομάτης, Ζανελάρης, Μπέρκης, Σπύρου, Μανουσάκης. Έπαιξαν και οι: Κόκκινος, Μηλιαράκης. ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χαμαλάκης, Βρεττός, Χατζηανδρέου, Ρωμανάκης, Μπουτσάκης, Ντάμπος, Φραγκιαδάκης, Γιαλυτάκης Ι. Έπαιξαν και οι: Γιαλυτάκης Γ., Ντραγκόντι, Χαρμπής, Ξυλούρης.