Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου “Νίκος Καζαντζάκης” ξεκίνησε η προετοιμασία της Κ19 του Εργοτέλη. Στην πρώτη έδωσαν το “παρών” αρκετά νέα πρόσωπα κυρίως απ’ τα τμήματα υποδομής ενώ ανάμεσα στα νέα πρόσωπα ήταν και τρία παιδιά που ήρθαν από μεταγραφή (Λιανέρης, Ζηδιανάκης απ’ το Λίντο και Δρικάκης απ’ τον Πλατανιά).
Το “παρών“ στην πρώτη έδωσε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία, και επεσήμανε ότι όλοι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να εξελιχθούν ως ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής της Κ19, Λευτέρης Κορνάρος αναφερόμενος στην νέα σεζόν μεταξύ άλλων είπε: «Ξεκινάμε μια νέα σεζόν, γεμάτη αισιοδοξία παρ’ όλη την αβεβαιότητα που υπάρχει. Έχουμε πολλά καινούργια πρόσωπα, κάτι που είναι δύσκολο υπό την έννοια του ότι τα παιδιά θα πρέπει να μπαίνουν σε διαδικασία εκπαίδευσης του προγράμματος που έχει ορίσει η πρώτη ομάδα, απ’ την άλλη είναι ενθαρρυντικό όλο αυτό καθώς οι παίκτες που έφυγαν βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία των “μεγάλων”, διεκδικώντας την ευκαιρία για ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Εύχομαι τα παιδιά να έχουν υγεία ώστε να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους». Ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Μανόλη, Μπελιμπασάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πίστη στην επίτευξη των στόχων τους». Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Καλαϊτζάκης είπε: «Είναι χαρά και τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ για ακόμα μια σεζόν. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα παιδιά». Ο ποδοσφαιριστής της Κ19 Δημήτρης Στεφανάκης, ανέφερε: «Οι στόχοι μας είναι ίδιοι με τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι πολύ σίγουρος για την ομάδα, θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Ο Αντώνης Δασκαλάκης υπογράμμισε: «Η Κ19 του Εργοτέλη πάντα θέλει να είναι στην κορυφή. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, έτσι ώστε στους αγώνες να είμαστε 100% έτοιμοι».