Ματιές…στο χώρο του τοπικού

*Για την Τρίτη 30 Ιουλίου, ορίστηκε η «πρώτη» προπόνηση της χρονιάς στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Κρουσώνα  έχει ήδη κλείσει και τα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασία, με τον Βασίλη Πλεσίτη να έχει επιλέξει δυνατούς αντιπάλους πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 17/8 τη Μινωική, στις 24/8 τον Ρωμανό, στις 28/8 τον Αετό Ανωγείων, στις 31/8 τον Αλμυρό και στις 7/9 τον Ηρόδοτο ενώ εκκρεμεί και ένα φιλικό για τις 21/8.

*Την απόκτηση του Άρη Κόκκινου ανακοίνωσε χθες η Δαμάστα. Ο 22χρονος αριστερός μπακ  αγωνιζόταν στον ΠΑΝΟΜ την περασμένη χρονιά έχοντας 10 συμμετοχές. Στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα του Γιούχτα 2010 ενώ έχει ξανασυνεργαστεί με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μυλωνίδη.

*Και τυπικά ολοκληρώθηκαν για την ΑΕΚ οι  μεταγραφές του Βασίλη Μπάμπη και του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη.

 Μάνος Παπαδάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μάριου Σηφάκη τη νέα χρονιά στον πάγκο της Χερσονήσου, με την διοίκηση να ανακοινώνει χθες την έναρξη της συνεργασίας.

Την ίδια ώρα παίκτης της Χερσονήσου και επίσημα  είναι ο Στέλιος Αγριμάκης ενώ από την άλλη ολοκληρώθηκε η συνεργασία   με τον Γιώργο Ψωρογιάννη. Τέλος η Χερσόνησος διατήρησε στις τάξεις της  τον 17χρονο Ντιέγκο Στεργίου.

*Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Χρηστάκη ανακοίνωσε ο Μοχός για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Μοχού έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια, ενώ βρέθηκε και στον Ηρόδοτο στην Super League 2.