Στις δηλώσεις του μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν φυσικά στεναχωρημένος για την ήττα ωστόσο υποστήριξε ότι την επόμενη περίοδο, ο ΟΦΗ θα επιστρέψει πιο δυνατός.
«Είμαστε στενοχωρημένοι. Να κερδίσουμε έχουμε από όλο αυτό. Εμείς είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Για χρόνια ο ΟΦΗ είχε περάσει δύσκολα. Θέλαμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει για τη δυναμική που έχει. Τόσο εμείς όσο και ο κόσμος πρέπει να είμαστε περήφανοι. Του χρόνου πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αν διατηρηθούμε εκεί θα σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει αλλάξει επίπεδο. Νομίζω πως αυτό είναι θετικό, καταφέραμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο και να είναι μαζί μας. Είναι από τις μεγαλύτερες εκδρομές, ο κόσμος μας το ανταπέδωσε. Ο κόσμος είναι περήφανος για μας. Θέλαμε μετά από 38 χρόνια έναν τίτλο, δεν το καταφέραμε, αλλά το σύνολο της χρονιά είναι θετικό», δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ και πρόσθεσε για την επόμενη χρονιά:
«Θα μπω μπροστά για να παραμείνει εκεί η ομάδα και την επόμενη μέρα και να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε και άλλο τον ΟΦΗ. Το πιο πιθανό είναι να είμαι εδώ του χρόνου. Θα βοηθήσω ώστε να προσπαθήσουμε να ξαναπαίξουμε ένα τέτοιο ματς. Οι περισσότεροι δεν είχαμε αυτή την εμπειρία. Μετά το ισορροπήσαμε. Αν έμπαινε ένα γκολ ίσως ήταν διαφορετικό το ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε και σαν πρόσημο η χρονιά είναι θετική. Σε αυτήν θα πρέπει να πατήσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε».