Με το καλημέρα είχαμε δυο αποκλεισμούς ομάδων Σούπερ Λιγκ από το Κύπελλο Ελλάδας. Στην 5η φάση η ΑΕΛ απέκλεισε στα πέναλτι τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 ενώ ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρ.
Το ματς στην Λιβαδειά κρίθηκε στο 96΄με γκολ του Νίκα σε νεκρό χρόνο.
Η Λάρισα μετά το ισόπαλο 1-1( με πέναλτι του Μαυριά στο 47 και του Κάργα στο 61) ήταν πιο εύστοχη στα πέναλτι. Σάλιακας, Κάργας και Παντελάκης αστόχησαν για τον ΠΑΣ – ευστόχησε μόνον ο Πίρσμαν), ενώ για την ΑΕΛ ευστόχησαν οι Ακούνια, Ηλιάδης, Κολομπίνο- αστόχησε ο Μπέρτος). Στην φάση του 1-0 αποβλήθηκε ο Γκαρντάφσκι. Λάθος απόφαση του Παπαπέτρου αφού η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του κι όχι στο χέρι. Λάθος και στο πέναλτι του ΠΑΣ καθώς η ανατροπή του Περέα έγινε έξω από την περιοχή.
Στα πέναλτι πέρασε και η Αναγέννηση Καρδίτσας αποκλείοντας την Καλλιθέα με 5-4 (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση).
Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα αύριο και την ερχόμενη Τετάρτη.
Χθες λίγο πριν την έναρξη των αγώνων η ΕΠΟ ανακοίνωσε την συμφωνία με την Cosmote TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου
Αναλυτικά, το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου
ΑΕ Λευκίμμης-ΑΟΑΝ(14:00)
Ξάνθη-Ιωνικός(15:00)
Ηλιούπολη-Λαμία(15:00)
Πανσερραϊκός-Βόλος(17:15)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός(19:00)
Παναχαϊκή-Παναιτωλικός(21:30)
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου
Αχέρων Καναλακίου-ΟΦΗ(15:00): Τζήλος (Λάρισας)
Τρίκαλα-Νίκη Βόλου(17:15)
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου(15:00)
Κηφισιά-Απόλλων Σμύρνης.