Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής μπάσκετ (11/10), όπου θα υποδεχθεί τον Δούκα στο κλειστό του ΒΑΚ.
Αν και η φετινή προετοιμασία της ομάδας είναι τελείως διαφορετική, με μόλις ένα φιλικό να έχει δώσει ως τώρα, ο Νίκος Κριθινάκης πιστεύει ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Παρόλο που έχει γίνει η κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων, όλα ακόμα είναι ρευστά.
Ωστόσο έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε όσα φιλικά παιχνίδια θα θέλαμε, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.
Ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί ναι μεν έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά δε θα έχουμε την πολυπόθητη υποστήριξη του κόσμου. Εύχομαι να είναι μια υγιέστατη χρονιά τόσο για εμάς όσο για κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν με υπομονή, επιμονή και δουλειά», τόνισε ο γκαρντ του ΟΦΗ.
Χωρίς Πανιώνιο η Α1
Εκτός Α1 και με τη… σφραγίδα της ΕΕΑ βρίσκεται ο ιστορικός Πανιώνιος, καθώς η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ δεν εξασφάλισε, όπως ήταν αναμενόμενο, το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής.
Συνεπώς το πρωτάθλημα θα γίνει με μόλις 12 ομάδες και θα πραγματοποιηθεί σήμερα νέα κλήρωση, με την έναρξη να μετατίθεται για τις 17/10.
Οι Λέικερς έκαναν περίπατο στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ επικρατώντας με 116-98 απέναντι των Μαϊάμι Χιτ.
Τον δανεισμό του Ανδρέα Ζουρμπάκη στον Φίλιππο Περιστερίου ανακοίνωσε το Δειλινό.