Κράτησε Ριζάκη ο ΠΑΟΚ

Σε μια ακόμα ανανέωση ανακοίνωσε  προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Ένα από τα νέα ταλέντα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκος Ριζάκης, θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην ομάδα του Κρουσώνα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε μικρότερη ηλικία στην ΑΕ Κρητών, όπου με την παρουσία του κλήθηκε και στην Μικτή Κ17 ΕΠΣΗ, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο ρόστερ του Πόρου σε επίπεδο Γ’ Εθνική.

Από την σεζόν 2023-2024 ανήκει στον ΠΑΟΚ ενώ πέρυσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην εξαιρετική πορεία που έκανε στην Α1 ΕΠΣΗ.

*Την απόκτηση του Γρηγόρη Παντερή ανακοίνωσε ο Αλμυρός!

Ο γεννημένος το 2007 ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στην Κ17 του ΟΦΗ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στα γήπεδα του τοπικού με τη φανέλα της Δόξας Ηρακλείου, προτού μετακινηθεί στις «Κ» των «ασπρόμαυρων»,

*Την Πέμπτη 1 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία του Ανθεστίωνα για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024/25.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί μέχρι τώρα και επτά φιλικοί αγώνες: Σάββατο 17/8 με Αετό Ανωγείων, Τετάρτη 21/8 με Μοχό, Σάββατο 24/8 με Μοίρες, Τετάρτη 28/8 με Χερσόνησο, Κυριακή 1/9 στο τουρνουά Μινωικής, Τετάρτη 4/9 με Χαραυγή, Σάββατο 7/9 με Ασήμι